www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ko je kriv?
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 31, 2007 2:30 am    Naslov poruke: Ko je kriv? Na vrh strane Na dno strane

Velika tragedija koja je zadesila bivše ukućane „Velikog brata" Zoricu Lazić, Elmira Kuduzovića i Stevana Zečevića ostavila je i otvoreno pitanje da li se nesreća nekako mogla sprečiti.
Kako saznaje Press, poslednjih nekoliko nedelja gotovo svi bivši ukućani danonoćno su obilazili srpske diskoteke i „tezgarili" su gostujući po klubovima, a organizatori su njihova gostovanja najavljivali protivzakonito, koristeći logo rijaliti-šoua „Veliki brat".
- Zorica, Elmir i Zeka tragično su nastradali u želji da što pre stignu na jednu od žurki, organizovanu u Loznici - kaže sagovornik Pressa, blizak ukućanima „Velikog brata", i dodaje:
- Iako će, na ćelavom parčetu hartije, u rubrici „razlozi nezgode" zauvek ostati zapisano - „neprilagođena brzina" i „klizav kolovoz" - ta jurnjava za slavom i ponekim bednim honorarom od 20-ak evra pomogla je da dođe do tragedije. Pri tom su bivši ukućani „Velikog brata" grubo kršili pravila ugovora koje su potpisali s producentskom kućom „Emoušn".
Sagovornik Pressa navodi da su gostujući po noćnim klubovima bivši ukućani počeli da liče na svojevrsnu cirkusku atrakciju, a jedna od hit žurki kojom su Tanja, Elmir, Burek, Danilo, Jelena i ostatak bivših ukućana pokazali da je cena slave u Srbiji veoma niska, održala se nedavno u Inđiji.
- Širom Inđije, ali i po Novom Beogradu i Zemunu, danima unapred oblepljivane su bandere plakatima, kojima se publika pozivala da navali u lokalnu diskoteku „Lovac", gde su se kao gosti pojavili bivši ukućani. Pored Ranke, Danila, Zeke (?), Bureka, Jelene, Mišela, Tanje i Elmira, bile su najavljene i „četiri go-go igračice, Suzanine drugarice". Cena je, naravno, bila simbolična, 100 dinara, a zanimljivo je da su organizatori na plakat bespravno stavili i logo „Velikog brata".

Miki: I mene su zvali na te žurke
Miki Đuričić, jedan od bivših ukućana, kaže za Press da su i njega bivši saborci pozivali na zajednička druženja.
- Zvali su me nekoliko puta da im se pridružim, ali sam im objasnio da mene te stvari ne zanimaju, ali i da me je sramota da izlazim među narod. Iz kuće sam izašao jer mi je bilo dosta tog medijskog pritiska i zato što nisam bio spreman da za parče slave prodam ono malo ponosa što mi je ostalo u životu. Tragično je to što se desilo, ali nisu smeli tako da polete - navodi Miki Đuričić.

(Press)

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 31, 2007 2:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zar ce sad da traze krivca? jel ce to da ih vrati? ma daj Rolling Eyes

" I know the way to fuck them all...."

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 41

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 31, 2007 2:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

slazem se sa dameski .. zar se sada trazi krivac .. Rolling Eyes

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 31, 2007 2:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da je Miki ipak u pravu ipak su izgubljeni mladi zivoti a to nije malo bez obzira na sve

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 31, 2007 2:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da se razumemo jednu stvar....ili vise.....

ljudske eksploatacije, dostizanja slave i moci je bilo i uvek ce biti...bez obzira na sve....
zasto su sad krivi vlasnici diskoteka za sve....oni lepo pitali, ovi pristali i to je to....niko ih nije tukao po usima da pristanu.....mogli su da odbiju...

da je istina da Srbija ima lose puteve, istina je....to zna svako ko je malo video inostranstva....
dajte da budemo iskreni, Elmir je taj koji je vozio....koji je vozio brzo po krivini, po ledu, vise od 100 na sat...to je moglo da se desi svakome ko je nepazljiv i svugde gde je led i sneg....

nema potrebe praviti haos od svega i kriviti neduzne, ionako je ovo isuvise tragicno....

" I know the way to fuck them all...."

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Godine: 36

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 31, 2007 3:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Voziti preko 60-70 km/h po LEDU, pa sve da su nam putevi i odlicni, je .... glupost(da ne koristim teske rechi). Kakvi krivci? Vlasnici diskoteka, pa lepo kaze dameski ljudi pitali ovi pristali - tjao zdravo. Ne slazem se da je to nepaznja jer svako ko vozi vrlo dobro zna sta je led i kako se po ledu vozi. Pritom auto koji nemas pojma kako se ponasa - ne uzimas da "probas" na takvom putu....

Zao mi je sto mladi ljudi ginu, ali samo to. Zna se ko je krivac i ne nije problem sto ce pisati tamo negde "zbog neprilagodjene brzine" jer ako toliko mozga nije/nisu imali, pa su stavili glavu u torbu zbog slave, onda ocigledno svoju glavu nisu cenili dovoljno....

P.S. Tako zavrsavaju mnogi koji uzmu auto i ponasaju se kao da su majstori voznje a pritom - ocigledno - pojma nemaju....

Vucinic88
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 11 Jun 2007
Mesto: Podgorica

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 31, 2007 11:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zar je vazno ko je kriv,kad sve to vec desi.... Sad

jbstapar
[Caliente con el fuego]
<b>[Caliente con el fuego]</b>

Godine: 34

Datum registracije: 17 Maj 2006
Mesto: Does it matter?

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 31, 2007 11:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sad je stvarno kraj, ako se budu krivili medjusobno to jih nažalost neće vratiti..
Takav je život.. . . . . .

mimy
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 42

Datum registracije: 30 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 02, 2008 3:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

slazem se sa mr. bondom-tudji auto se ne uzima da se proba na takvom putu,a i ne vozi se tako brzo...jako mi ih je zao,ali ocigledno je da nisu razmisljali,a to je samo trenutak nepaznje... Sad

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 03, 2008 8:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sad su nasli da se*u... ne mogu vjerovat Rolling Eyes

~ Banetova Žena ~

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 43

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 03, 2008 10:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Za mene nema krivca,bilo klizavo i jurili i to je to.....mozda na zalost tako im bila sudbina....jedino isto nisu trebali u to doba da prave zurke(ali sta je tu je) Sad

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Ko je kriv? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon