:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
TMZ.com javlja da je policija prisilno i na nosilima odvela Britni Spirs iz njene kuće u Studio Sitiju u blizini Beverli Hilsa u duševnu bolnicu na posmatranje. Policija je zajedno sa vatrogascima opkolila njenu kuću, nakon što je odbila da izvrši sudski nalog i preda svoja dva sina ocu Kevinu Federlinu. Jedan od učesnika događaja je za TMZ celu situaciju opisao kao „zastrašujuću”. Spirs je navodno bila „pod uticajem nepoznate supstance”. Džejson Li, portparol lokalne policije, navodi da je policija dobila poziv u 20 časova po lokalnom vremenu (5 časova jutros po našem vremenu) i da su dva sata kasnije njeni službenici još uvek na mestu događaja. Si-En-En javlja, pozivajući se na izjave svedoka, da su viđena invalidska kolica i nosila. Takođe se spominje i kod „51-50” uhvaćen na frekvenciji hitnih službi, koji se u Kaliforniji koristi za nasilno privođenje građana u cilju psihijatrijskog pregleda. Oko 23 časa po lokalnom vremenu dečake je preuzeo otac, a mališani su, kako navode mediji, dobro.
(Blic)
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
e uzasa
da li je ovo pocetak kraja?
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
durlanac .::=Vitez Ljubavi=::.

|
Godine: 38
Datum registracije: 25 Nov 2006 Poruke: 3150 Mesto: Srbija do Tokia, Durlan do Kalchu!

|
|
|
Mnogo mi je krivo zbog nje sto je tako prsla, mnogo je dobra pevacica i ima mnogo dobar glas.
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
| dameski je napisao/la sledeće: | e uzasa
da li je ovo pocetak kraja?  |
Daj Bože!
Daj Bože i da je tamo ostave. Jadna deca sa takvom "majkom".
|
|
 |
^^CRNOGORKA^^ ~..Hail Mary..~

|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 6342

|
|
Ahahahaha.
Tamo joj je i mjesto.
Kakva lujka postade ta đevojka.. Što je to..
|
|
|
| |
|
 |
Gertie ◊Poker Face◊

|
Godine: 39
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

|
|
Propade za cas!
Koliko je bila na vrhu sad je pala na dno dna!
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Ide tamo gde je trebalo davno da bude
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
EGO! Stojke's bitch!

|
Godine: 35
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

|
|
Ne, ne ide tamo gde je vec davno trebala da bude!
Mediji su ti koji su je poslali tamo! Od nje su napravili ludacu, a to nije!
Jbt, pa svi se napiju, ali ne! To je Britney Spears - "hajde, od nje cemo sad da napravimo idiota jer je ona u zivotu postigla vise nego sto cemo mi ikada. Hajde da joj se osvetimo sto za nju svo znaju, a za nas niko ne!".
Ljudi nemaju svoj zivot, pa zive i unistavaju tudji. TO je odvelo do totalnog rasula.
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
 |
|
| |
|
 |
Gertie ◊Poker Face◊

|
Godine: 39
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

|
|
| EGO! je napisao/la sledeće: | Ne, ne ide tamo gde je vec davno trebala da bude!
Mediji su ti koji su je poslali tamo! Od nje su napravili ludacu, a to nije!
Jbt, pa svi se napiju, ali ne! To je Britney Spears - "hajde, od nje cemo sad da napravimo idiota jer je ona u zivotu postigla vise nego sto cemo mi ikada. Hajde da joj se osvetimo sto za nju svo znaju, a za nas niko ne!".
Ljudi nemaju svoj zivot, pa zive i unistavaju tudji. TO je odvelo do totalnog rasula. |
U pravu si da su ljudi ljubomorni i da rade neke stvari namerno i da od misa prave slona ali zar bi ti dozvolila sebi da si na njenom mestu da ostavis kuci 2 mala deteta i ides u provod, pijes do besvesti i ko zna sta jos... To nijedna savesna, normalna i srela osoba, majka ne bi smela sebi da dozvoli..
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
| coco_bill je napisao/la sledeće: | | dameski je napisao/la sledeće: | e uzasa
da li je ovo pocetak kraja?  |
Daj Bože!
Daj Bože i da je tamo ostave. Jadna deca sa takvom "majkom". |
nesto mi mirise da ce pokusati da se ubije
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
Bojan_kralj ~Angel azul~

|
Godine: 35
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina

|
|
Е нека је у болници...ем што ми је мило, ем што ми је драго ...Она мисли ај ја ћу сад да правим скандале и моја ће популарност расти...што се мене тиче најбоље је да она тамо и остане...једна будала мање на овој планети...
|
|
 |
dadodv Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 31 Jan 2007 Poruke: 2 Mesto: bn

|
|
|
ma kakva crna britni spirs... nosi...
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|