:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Gospodo moja, ako mislite da ste u trendu zato što imate dobra kola i nosite Armani odela, u potpunosti ste u pravu. Ali, da biste zaista zaslužili titulu pripadnika lokalnog džet seta, potrebno je da posedujete i mobilni telefon dostojan pravog svetskog poslovnog čoveka. Kompanije Samsung i Armani napravile su, verovatno, dobar poslovni potez kada su tržištu predstavili Samsung Giorgio Armani Touchscreen Phone. Ne samo da se radi o telefonu izuzetnog dizajna, već se za ovaj model može reći i da nudi sasvim solidne performanse, što je ipak mnogo bitnije. Dobro, ima tu i nekih manjkavosti koje se odnose uglavnom na nešto teži način upotrebe, ali i operativni sistem koji je karakteristika niže ponude samsung telefona.
Što se tiče dobrih stvari, treba pomenuti 900/1800/1900 GSM mrežu, kameru od 3 megapiksela, ekran osetljiv na dodir veličine 2,6 inča, internet brauzer (čitač), slot za MicroSD kartice, Bluetooth podršku, H.263, AAC/MP3/WMA audio i MPEG-4 video podršku.
(Mondo)
|
|
 |
Nuklearna_baklava Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 06 Jan 2008 Poruke: 60 Mesto: kosovksa mitrovica

|
|
|
inovantno i smesno u istom trenutku!
|
_________________ здраво кензо !!! |
|
| |
|
 |
David 1986 -Pežo boy-

|
Datum registracije: 20 Mar 2007 Poruke: 8430

|
|
a jel taj mobilni radi ak nisam fancy obučen???
|
|
|
| |
|
 |
**OpasnaMackica** Banovan! Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 593

|
|
|
uhhhhh mora mi pasti saka
|
|
|
| |
|
 |
susumige88 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 02 Avg 2007 Poruke: 2

|
|
ja uskoro ocekujem i telefone......nebitno koja marka...ali sa potpisom versace, gucci, louis vuitton, dior itd........pozto ima u prodaji telefona sa potpisom D&g,cavalli,prada a evo sad i Armani,,,,tako da me to nista ne cudi
|
|
|
| |
|
 |
malaplavano1 Dobro upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Apr 2006 Poruke: 624 Mesto: Osijek

|
|
| |
|
 |
S*A*S*A Alll rights reserved

|
Datum registracije: 27 Maj 2004 Poruke: 13969 Mesto: Srbija

|
|
Ovaj telefon je najvece *ranje...drug mi ga ima i prodaje ( posle 14 dana ) posto je komplikovan i pm . Jedino sto valja je izgled i to je to. Tako da ne preporucujem nikome da ga kupi...prvo idi te u shop i uzmite ga u ruku i vidite da li vam lezi Meni i rukovanje
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|