:: |
| Autor |
Poruka |
*kissy* *zauvijek njegova*

|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna

|
|
Sharon Stone se preorijentirala. U svojoj zadnjoj izjavi 52-godišnja američka glumica nazvala je muškarce nedovoljno muževnima te rekla 'da' izlascima sa ženama.
Muški spol holivudskoj filmskoj zvijezdi Sharon Stone, kaže, nije više dovoljno muževan, pa razmišlja o pokušaju zbližavanja sa ženama. Prema njenom mišljenju, hodanje s istim spolom rezultiralo bi prekrasnom ljubavnom vezom.
"Svi su biseksualni. No, nijedan muškarac se ne ponaša kao žena i teško je imati vezu jer ja volim staromodne muškarce. Volim muževnost, a iskreno, sada se samo žene ponašaju muževno. Ako odete sa ženom na spoj, one nazovu i kažu da će vas pokupiti oko sedam. Odvedu vas na neko prelijepo mjesto, a vi se možete odjenuti kao najzgodnija mačka", izjavila je zvijezda Sirovih strasti.
uzeto sa: www.net.hr
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Bogami .. nista to ne cudi .. kad vidis po gradu zenske se drze za ruku iako obe imaju decka .. ono .. ... alo sestro .. pa gde si krenula .. nego .. znas kako .. svako ima svoja razmisljanja pa tako i lepa sharon ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Neka joj je sa srecom samo sto dalje odavde
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
svasta...pa ona i nije odavde.....
bravo za Seron, bar je iskrena i ne robuje predrasudama
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
Alexxxxandra Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 13 Mar 2007 Poruke: 175

|
|
Sta da kazem osim- dobrodosla u klub!
Skapirace valjda i ovi drugi...
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|