:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
U Bagdadu je u petak pao sneg, prvi put od pamtiveka, a gradjani su uvereni da je to nagoveštaj mira.
"Ovo je prvi put da vidimo sneg u Bagdadu", izjavio je šezdesetogodišnji Hasan Zahar. "Vidjali smo susnežicu, ali nikad sneg. Gledao sam ljude i svima je na licu zaprepašćenje".
"Pre nekoliko minuta sam bio pokriven pahuljama. Po kosi, po ramenima. Pozivam sve ljude da uživaju u miru, pošto sneg znači mir", dodao je Zahar.
Saobraćajac Murtada Fadil, koji se sklonio ispod nadstrešnice kako bi ostao suv, kaže da je sneg "novi znak za Irak". Ulice iračke prestonice jutros su bile su uglavnom puste, pošto je petak neradni dan.
(Beta)
|
|
 |
Nuklearna_baklava Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 06 Jan 2008 Poruke: 60 Mesto: kosovksa mitrovica

|
|
ovo ne valja,nesto se desava sa ovim vremenom! bolja da ja odgledam jos jednom "day after tomorow" za svaki slucaj,ako dodje do s....!
|
_________________ здраво кензо !!! |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|