:: |
| Autor |
Poruka |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Izvršni rukovodilac kompanije Apple Stiv Džobs predstavio je, na manifestaciji Macworld Conference & Expo, koja se od 15. do 18. januara održava u San Francisku, najtanji prenosni računar na svetu - MacBook Air, debljine 0,4 cm, odnosno 1,9 cm. Ovaj ultratanki laptop pokreće procesor Intel Core 2 Duo, radnog takta 1,6 ili 1,8 GHz u kombinaciji sa 2 gigabajta memorije. Računar takođe poseduje grafiku kompanije Intel, tačnije model GMA X3100, dok je ugrađeni vajdskrin ekran 13,3 inča s LED pozadinskim osvetljenjem rezolucije 1280x800 piksela. Računar dolazi sa hard diskom kapaciteta 80GB ili SDD od 64GB. Baterija traje pet sati, a ono što nedostaje je optički drajv, za koji u kompaniji Apple smatraju da više nije potreban, pa oni korisnici kojima je ovaj uređaj neophodan mogu da koriste eksternu varijantu. Opremljen je još bežičnom mrežom i bluetooth uređajem, a od priključaka tu su Micro-DVI video izlaz, jedan USB 2.0 i audio izlaz.
Cena osnovnog modela MacBook Air računara u SAD iznosi 1.799 dolara, a najnaprednijeg i do 3.098 dolara.
Iako na ovogodišnjem sajmu Macworld nije bilo revolucionarnih noviteta iz kompanije Apple, interesovanje javnosti za ovu manifestacju je svake godine sve veća, posebno kada se uzme u obzir da je prošle godine tržište mobilne telefonije uzdrmao iPhone koji je predstavljen upravo na tom sajmu. (Mondo)
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Ne znam da li bih voleo da uzmem ovakav labtop jer .. ko zna kako radi ventilator kad je on toliko tanak ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
jerotije rank

|
Godine: 43
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676

|
|
E to sam i ja upravo hteo da kazem. I kod tankih telefona ima problema sa zagrevanjem, a oni jos nemaju kulere.
|
|
|
| |
|
 |
kumaca Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 27 Nov 2005 Poruke: 167 Mesto: Subotica

|
|
ma nebi se bunio da mi daju jedan takav
|
|
|
| |
|
 |
durlanac .::=Vitez Ljubavi=::.

|
Godine: 38
Datum registracije: 25 Nov 2006 Poruke: 3150 Mesto: Srbija do Tokia, Durlan do Kalchu!

|
|
|
Sta je bre ovo!!! Pa ja ovo da uzmem u ruke ima da se slomi koliko je tanko!!
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Jednostavno prekrasno!
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
*kissy* *zauvijek njegova*

|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna

|
|
|
super je,meni se svida ali mislim da mu je velika mana sto nema cd rom
|
|
 |

|

|
|
| *kissy* je napisao/la sledeće: | | super je,meni se svida ali mislim da mu je velika mana sto nema cd rom |
Ne samo da nema CD rom nego nema nista .. kako ce u toliko tankom labtopu uopste ista da stane:?:
|
|
| |
|
 |

|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna

|
|
|
sve sto ti treba mozes da skines sa interneta,ali opet bez cd mi je nekako bezveze..nikad ne bi dala tolike pare za tako nesto
|
|
 |

|

|
|
|
Isto tako .. ne bih sigurno davao tolike pare za nesto sto cim ga bacis na pod ima da se slomi u paramparcad .. neka hvala ali to mi ne treba ..
|
|
| |
|
 |
jerotije rank

|
Godine: 43
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676

|
|
Boky, a hoce li neki drugi laptop da ostane citav kad ga bacis na pod?
|
|
|
| |
|
 |

|

|
|
| jerotije je napisao/la sledeće: | Boky, a hoce li neki drugi laptop da ostane citav kad ga bacis na pod?  | moj komp zasigurno hoće,provjereno
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|