www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

AUS OPEN: Nole bez izgubljenog seta
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 17, 2008 1:24 pm    Naslov poruke: AUS OPEN: Nole bez izgubljenog seta Na vrh strane Na dno strane

Novak Djoković pobedio je 70. igrača sveta Simonea Bolelija iz Italije sa ubedljivih 3:0 (6:1, 6:2, 6:2) i plasirao se u treće kolo Otvorenog prvenstva Australije.

Najbolji srpski teniser, koji set nije izgubio ni u prvom kolu kada je eliminisao Nemca Benjamina Bekera, za pobedu je bilo dovoljno svega sat vremena i 32 minuta.

Meč ni u jednom trenutku nije bio neizvestean, pošto je Djoković u svakom setu osvojio po dva gema na servis Bolelija. Italijan je, sa druge strane, imao tek dve prilike za brejk, ali nije uspeo da ih iskoristi.

"Dobro je pobediti u tri seta. To je ono što želiš na grend slem turnirima. Dobro sam igrao, iako sam se u trećem setu malo mučio sa servisom", rekao je treći nosilac u Melburnu.

Djokovićev protivnik u trećem kolu biće 62. teniser sveta Sem Kviri iz SAD, koji je iznenadio 32. favorita za osvajanje turnira Dmitrija Tursunova iz Rusije.

Kviri je Tursunova pobedio sa 3:1 (7:6, 4:6, 6:4, 6:2), dok sa Djokovićem do sada nije imao prilike da igra.

Djoković: Odmoran sam

Novak Djoković igrama u prve dve runde Australijan opena, u koje nije izgubio set, dokazao je da je uspeo da se odmori od prošle sezone, koju je zbog iscrpljenosti završio razočaravajućim nastupom na Masters kupu.

"Osećam se dobro. Prošle godine sam imao dugu sezonu i u pauzi sam se trudio da se odmorim i dobro pripremim. Pre Otvorenog prvenstva Australije nisam učestvovao na turnirima i zato se fizički dobro osećam", rekao je Djoković.

Treći nosilac na grend slemu u Melburnu ubedljivo je pobedio 70. tenisera sveta Simonea Bolelija iz Italije sa 3:0 (6:1, 6:2, 6:2), a naredni protivnik biće mu 62. teniser sveta Sem Kviri iz SAD. Kviri je iznenadio i eliminisao 32. nosioca Rusa Dmitrija Tursunova.

"Svako ko igra na grend slemu, iako ima 128 učesnika iz mnogo zemalja, ima poseban motiv da dobro odigra i pobedi. Uvek je opasno u prva dva ili tri meča na početku sezone", oprezno je istakao Djoković.

Kviri: Moraću da cepam lopticu

Sem Kviri smatra da će u duelu sa Djokovićem morati da odigra najbolje što može kako bi se plasirao u osminu finala turnira u Melburnu.

"Nikada do sada nisam igrao protiv Djokovića, ali sam ga gledao mnogo puta. On je treći na svetu, imao je neverovatnu sezonu prošle godine. Moraću da odigram zasta dobro, da jako serviram i lopticu pocepam svaki put put kada je udarim", rekao je 62. teniser sveta.

On je dodao da ne očekuje da će ga Djoković imitirati, što je bio slučaj sa mnogim bolje plasiranim igračima.

"Barem do sada nisam video da me je imitirao. On valjda i ne imitira tenisere koji nisu u prvih 10 na svetu. To još nisam video", rekao je Kviri.

(Beta/MONDO)

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> AUS OPEN: Nole bez izgubljenog seta Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon