:: |
| Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
U Kopenhagenu će se u svibnju održati maraton u masturbiranju, Masturbate-a-Thon 2008, radi 'rušenja tabua o seksualnosti i oslobađanju od predrasuda'.
Nakon San Francisca i Londona, 31. svibnja će se i u Kopenhagenu organizirati maraton u masturbiranju, Masturbate-a-Thon 2008, na zasad nepoznatoj lokaciji, najavila je u srijedu njegova organizatorica.
"Moj cilj je okupiti muškarce i žene sa svih strana kako bi razgovarali o masturbiranju, koje ostaje tabu tema čak i u liberalnim društvima poput našeg, te sudjelovali u maratonu koje će ponuditi užitak, opuštanje i seksualno otkrivanje samog sebe", kazala je Pia Struck Madsen, seksologinja koja svakodnevno u svojem uredu prima "brojne parove i pojedince sa seksualnim problemima".
Maraton u Londonu održan je 5. srpnja 2006. Prije njega se šest godina održavao u San Franciscu.
Hina|Net.hr
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Komso .. ajmo ja i ti na ovaj maraton da im pokazemo kako se to radi ..
Svasta boze .. koja glupost ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|