:: |
| Autor |
Poruka |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
Češka policija proverava masivne mahinacije sa crnim fondovima u Generalštabu češke armije koji su izmedju ostalog služili da generali nabave za sebe gaće sa vickastim seksi napisima, vredne 30 evra po komadu.
Pare poreskih obveznika namenjene odbrani zemlje i inostranim misijama češke armije prelivale su se u specijalni crni fond za generale od 2003. do prošle godine.
Nelegalnih skoro 700.000 evra oficiri su povukli na osnovu faktura za nepostojeću robu za potrebe armije, a crni fond otkrila je kontrola koju je naredio pred svoj odlazak prošle godine načelnik Generalštaba general Pavel Štefka.
Iz tajnog fonda finansirale su se bogate gozbe, divlje žurke, delili luksuzni pokloni, finansirala luksuzna oprema za domaćinstva ili letovanja oficira umešanih u skandal.
Istragu su šokirale i po meri skrojene gaće za 30 evra sa napisom: "Sekcija razvoja supružnika snaga Generalštaba". Oficiri su pred svojim ljubavnim partnerima paradirali i u majicama sa istom porukom.
Istragu vode i vojna i civilna policija, a oficiri su masovno počeli da vraćaju vickaste gaće i druge "poklone".
"Proveravamo kod svakog ponaosob da li je znao za milionske mahinacije. Za neke smo ubeđeni da su znali, ali moramo to da dokažemo", rekli su istražitelji za današnju "Mladu frontu Dnes".
(Izvor: Beta)
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
A ko to ne voli da mi je znati .. ko jos ne voli da vidi neki seksi natpis na boksericama ili tako nesto
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Ne bi me zacudilo da ga nasi generali nose
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|