:: |
Autor |
Poruka |
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
menjam pun hard za jednu pesmu za striptiz
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
mjenjam iznošenu trenerku za poso u švedskoj. ponude pod šifru: ne mogu bez nje
EDIT: smajlić obavezan
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
|
|
menjam polozenu fiziku za organsku hemiju
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
andrejica je napisao/la sledeće: | menjam polozenu fiziku za organsku hemiju |
menjam polozenu elektrotehniku za analiticku hemiju
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
|
|
eto.. sada me jos i imitira
menjam rozog papagaja (citaj => skorpijicu) za 6 iz matematike II
(odkud znam, mozda profesorici treba papagaj )
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
|
|
prvom koji se javi, poklanjam potpuno nov još ne korišten kondom, rok trajanja do sutra (14.2.)
šifra: ne *ebe mi se
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
Avram007 ..::Darkmen X::..
|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}
|
|
menjam sebe za prvu godinu studija...
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
|
|
uhh avram
dajem razno za upis u trecu godinu studija
sifra: hocu na trecu godinu
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Menjam 10 000 postova za 10 dana u Grckoj, ne mora se putovati avionom
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
|
|
evo ovako:
dajem sebe djevojki iz Švedske, voli da buši, izlazi subotom, iz pouzdanih izvora znam da je bila na polufinalu izbora za pjesmu Švedke za pjesmu Evrovizije. ako je neko zna, da joj kaže
|
|
|
|
|
BulatCar ::The Dark Knight::
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Jun 2007 Poruke: 10451 Mesto: ~Liga senki~
|
|
menjam pesak u žuči za kamen u bubregu (daleko bilo)
|
_________________ ~Duo de la muerte~
Poslednja prepravka: BulatCar datum Pon Jun 09, 2008 3:59 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
maza- ¤¤Wonder Woman¤¤
|
Datum registracije: 11 Mar 2006 Poruke: 11442 Mesto: Bogu iza nogu...
|
|
hahahaha ma joooooj meduuu!!!
Evo i ja stavljam oglas..
Trazi se golubica koja bi gugutala slatke rijeci sa BulatCar.. Tip je divan.. evo ovako je se opisao..
BulatCar je napisao/la sledeće: | sam, skroz sam, potpuno sam... ali nisam usamljen to je bitno... lep, mlad, lud i elegantan... |
Pa drage moje vi se bacite na posao.. Pishite mu PP.. I koja se uda.. Meni neki plati.. 50 000€ u keshu, cekove ne primamo
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|