:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Dejli telegraf piše da bi, prema rezultatima najnovijeg istraživanja sprovedenog u Velikoj Britaniji, 60 odsto udatih žena smesta napustilo svoje muževe - kada bi za to imale finasijskih mogućnosti, prenosi Bi-Bi-Si na srpskom jeziku. Tokom istraživanja kvaliteta bračnog života u Britaniji, koje je u januaru - mesecu poznatom po visokom broju razvoda u zapadnom svetu - sprovela jedna agencija za bračno savetovanje, čak 56% ispitanih bračnih parova reklo je da „nisu srećni”, i da su najmanje jednom ozbiljno razmatrali mogućnost da se razvedu. Njih oko 40 odsto je izjavilo da su odlučili da ostanu zajedno samo zbog dece, a za trećinu ispitanika, navodi Dejli telegraf, raspad bračne zajednice bi značio i ozbiljne finansijske probleme. Zato se većina ljudi pre odlučuje da ostane gde jeste, nego da počne da plaća račune samostalno, navodi list. Šezdeset odsto žena je tokom ispitivanja reklo da bi napustilo svoje muževe onog trenutka kada bi im neko zagarantovao finansijsku sigurnost u budućnosti, navodi na kraju Dejli telegraf.
(Blic)
|
|
 |
Avram007 ..::Darkmen X::..

|
Godine: 37
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

|
|
|
Momci, hajdemo u GB da usrecimo nesrecne Britanke...
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Ja bih se od njih odmah razveo pa ko to moze da trpi?
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
| Avram007 je napisao/la sledeće: | | Momci, hajdemo u GB da usrecimo nesrecne Britanke... |
Nemremo, ne daju nam vizu.
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|