:: |
| Autor |
Poruka |
*kissy* *zauvijek njegova*

|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna

|
|
Brad Pitt i Angelina Jolie usvajat će djecu dokle god budu mogli', otkriva glumičin brat James Haven, dodajući da će uskoro u Afriku kako bi svojoj djeci pronašli još jednu sestricu.
Brad Pitt i Angelina Jolie već imaju četvero djece: Maddoxa (6) iz Kambodže, Paxa (4) iz Vijetnama, Zaharu (2) iz Etiopije i biološko dijete Shiloh (1).
Glumci su u više navrata izrazili želju za proširenjem obitelj, a Angelinin brat James Haven otkriva da se spremaju na put u Afriku kako bi svojoj djeci pronašli još jednu sestricu.
"Žele stvoriti veliku obitelj i nastavit će s posvajanjima dokle god budu mogli", kaže James.
"Angie i Brad stalno govore o tome koliko su naučili od svoje djece. Angie je Zahari na više načina spasila život, a ima još toliko djece koju može spasiti i stalno razmišlja o tome."
Sudeći prema britanskom tabloidu Daily Mirror, Pitt i Jolie počet će potragu po afričkim sirotištima početkom ožujka.
(net.hr)
|
|
 |
Avram007 ..::Darkmen X::..

|
Godine: 37
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

|
|
|
Dodjite u Srbiju!!! NE mora da bude zensko dete... ANDJO, usvoji MENE!!!
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
prolazi i njihovo vreme slave pa kao fol ajd da uzmemo neko siroce da budemo u stampi klasika
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
|
samo napred, ja sam za usvajanje
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
dambolina • Nepopravljivi romantik •

|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•

|
|
Svakako lep gest,bice to jedna velika porodica!!!
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|