:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Posle skoro dve decenije od poslednjeg nastupa u Beogradu, Nik Kejv i njegov sastav The bad seeds nastupiće u Beogradskoj Areni 4. juna ove godine.
Bend poznat po "Murder Ballads" albumu, sa kojeg se posebno izdvojio duet sa Kajli Minog "Where the wild roses grow", poslednji put je nastupao pred beogradskom publikom daleke 1990. godine, a sada naš glavni grad ponovo postaje deo turneje ovog kultnog sastava.
Bend je osnovan 1984. godine i iza sebe ima 13 studijskih albuma, a 14. po redu, pod nazivom "Dig, Lazarus, Dig!!!", biće objavljen u martu ove godine.
Frontmen Nick Cave doprineo je kultnom statusu benda svojim bogatim umetničkim angažmanom.
Pored toga što je muzičar, tekstopisac i pesnik (objavio je 1 roman i 4 knjige pesama), radio je muziku za nekoliko filmova Vima Vendersa u kojima se i pojavljivao kao poseban gost: "Nebo nad Berlinom", "Do kraja sveta", "Duša čoveka", "Tako daleko a tako blizu", kao i za filmove "Kukavičko ubistvo Džesija Džejmsa" i "Ponuda", za koji je napisao i scenario.
Spot za prvi singl, po kome je album i dobio ime, može se pogledati na zvaničnom sajtu benda.
(MONDO)
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
o da, jedva cekam
to ce mi biti divan poklon za rodjendan
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
jerotije rank

|
Godine: 43
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676

|
|
Ako ce mu Kajli biti gost, idem sigurno!
|
|
|
| |
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
|
Oh, odlicno, i ja bih isao... Strasan je Cave!
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
|
Ma sta ce mu kajli, zbog one duetske pesme? Ma jok, on ima odlicne stvari, moze i bez nje da napravi bombu od koncerta.
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|