:: |
| Autor |
Poruka |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Čovek koji je 20 puta nominovan za Oskara
Cetvrtak, 24. januar 2008. 12:51
Kevin O'Konel je ove godine 20. put nominovan za nagradu američke filmske akademije, a u filmskim krugovima poznat je kao rekorder po broju nominacija bez ijednog osvojenog Oskara.
O'Konel (50), stručnjak za miks zvuka, kandidovan je za "Transformerse", a kad je saznao je nominaciju, ispričao je da sluti da ovaj put neće biti kao ranije pošto je prethodnu noć sanjao neobične snove.
"Bio sam u Akademiji, samo u donjem vešu i pričao sa Nikolasom Kejdžom", naveo je O'Konel. "On mi je pokazivao listu nominacija, ali kad sam je pogledao, nestala je... Nikada se nisam osećao toliko zabrinut".
O'Konel je prvi put nominovan za "Vreme nežnosti" iz 1983, a za Oskara je konkurisao i za rad na filmovima "Nekoliko dobrih ljudi", "Stena", "Patriota", dva "Spajdermena" i "Apocalypto".
Uprkos tome što mu je 19 puta izmakla pozlaćena statueta, O'Konel tvrdi da se oseća kao pobednik.
"Mislim da sam najsrećniji čovek na planeti", kaže on. "Koliko još ljudi ima 20 nominacija za Oskara? Da sam ga dobio posle prve nominacije pre 25 godina, danas me se niko ne bi sećao".
(Beta)
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
Dakilica > sexy angel <

|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Maj 2007 Poruke: 1861 Mesto: > trg raja <

|
|
super, on posle toliko nominacija neoseca tremu
|
|
 |
*kissy* *zauvijek njegova*

|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna

|
|
svaka cast
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|