:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Švajcarska kompanija „Lodžitek” predstavila je "diNovo Mini" tastaturu veličine dlana. Namenjena ljudima koji su povezali računar i televizor, veoma kompaktna "diNovo Mini" tastatura olakšava kontrolu zabavnih sadržaja na računaru. Mini tastatura, koja ima pozadinsko osvetljenje zbog lakše navigacije, koristi bežičnu tehnologiju „Blutut 2.0” (Bluetooth) radi nesmetane upotrebe „s kauča”. Tastatura "diNovo Mini" bi trebalo da se pojavi na evropskom tržištu krajem januara po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 149,99 evra. „Lodžitek” je svetski lider na tržištu perifernih uređaja i vodeći inovator u oblasti upravljanja računarima, Internet komunikacija, digitalne muzike, kućne zabave, gejminga i bežičnih uređaja.
(Tanjug)
|
|
 |
cika Kure Majstor

|
Godine: 54
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 6913

|
|
Preskupo brate
|
|
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Nista ovo nije cudno .. moj telefon ima isto tastaturu koja je isto tako mala a ima svu mogucu dugmad .. samo kao sto rece cika Kure .. preskupo brate .. i to bas preskupo ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|