:: |
| Autor |
Poruka |
*kissy* *zauvijek njegova*

|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna

|
|
Mladi glumac Hayden Christensen prestrašio se na snimanju seksi scena s Jessicom Albom. Kolegica mu je bila toliko dobra da su mu se scene činile i stvarnima. No, nije rekao da ne bi opet.
"Snimanje seksi scena s Jessicom Albom bilo je zastrašujuće", izjavio je Hayden Christensen koji je s glumicom igrao u filmu Awake.
Snimanje seksi scena s Albom usporedio je s glumom u Zvjezdanim ratovima. Seks je za njega u tom slučaju bio strašniji od čudnih bića i ratovanja s njima u "svemirskom filmu".
"Bio sam tako živčan... jako živčan! Trčanje sa svjetlećom sabljom je zaista pretvaranje, ali kad ste u situaciji u kojoj scena tijekom snimanja postaje stvarna prepadnete se", rekao je 27-godišnji glumac.
No, nije čudno što ga Alba plaši s obzirom da je nedavno izjavila kako obožava seks. "Ne vjerujem da je djevojka sebična ako uživa u seksu. Mogla bih s nekim biti i jednu noć. Čini mi se da puno žena želi puno više, te da se ne osjećaju loše samo zato što žele i više seksa. Ja nemam problem s tim što želim seks. Nikada nisam imala", rekla je glumica.
Njeni apetiti sada bi možda, pak, mogli imati veze i s hormonima. Naime, Alba sa svojim zaručnikom Cashom Warrenom trenutno očekuje prvu bebu. (net.hr)
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
Jao .. majstore .. ne da bi dao celo bogastvo da se menjam s tobom nego .. uh .. da je samo i sat vremena sa ovakvom lepoticom ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
Avram007 ..::Darkmen X::..

|
Godine: 37
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

|
|
Ovaj je lud, ali totalno!!!
Jbt uplasio se dok je bio u krevetu sa Jessicom Albom, ne verujem...
Daj brate da se menjamo, radicu je tu scenu umesto tebe, pa iako budemo morali da je ponovimo stotinu puta
Moj zakljucak: Ovaj je LOOOD...
p.s. Jessica sreco, pa ako bas toliko volis sex, javi se meni...
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Jeste dobra ali nije nesto posebno pa mi u Srbiji imamo puno lesih devojaka Od Dzesike
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
| |
|
 |
Dakilica > sexy angel <

|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Maj 2007 Poruke: 1861 Mesto: > trg raja <

|
|
veoma zanimljivo, treba probati....
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|