www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Autobusi samo za žene!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 24, 2008 6:52 pm    Naslov poruke: Autobusi samo za žene! Na vrh strane Na dno strane

Gradske vlasti Siudad de Meksika uveli su 17 posebnih autobuskih linija namenjenih samo za pripadnice lepšeg pola kao preventivu od fizičkih i verbalnih nasrtaja muškaraca, što se često dešava u prenatrpanom javnom gradskom prevozu, a posebno u većim svetskim gradovima.
U Siudad de Meksiku, koji važi za jedan od najvećih gradova u svetu, podzemne železnice i gradske autobuse koriste milioni ljudi, a žene se stalno žale na ponižavajuće nasrtaje muškaraca koji koriste svaku gužvu u prevozu da bi ih uznemiravali.
"Stalno smo dobijali pritužbe od žena koje su se žalile da ih je neko dodirivao, ljubio ili pratio", kazao je portparol gradskog saobraćajnog preduzeća.
Pripadnicama lepšeg pola uskoro će biti na raspolaganju čak 85 specijalnih autobusa, koji se zaustavljaju se na uobičajenim stanicama. Autobusi na sebi imaju velike ružičaste panoe sa natpisom "samo za žene".
U Siudad Meksiku već važi pravilo da se u prva tri vagona podzemne železnice mogu popeti samo žene i deca, ali ovo je prvi put da se jedna takva mera primenjuje i na autobuse.

(MONDO)

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 24, 2008 10:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Lol, kao u Juznoj Africi nekad. Sad se spremaju na sledeci korak, parkovi samo za zene...

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 24, 2008 10:53 pm    Naslov poruke: Re: Autobusi samo za žene! Na vrh strane Na dno strane

Shiseido je napisao/la sledeće:
...samo žene i deca...

Deca do kolko godina? Mr. Green

The tears of a clown make the whole world laugh.

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 24, 2008 10:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Valjda do 11-te ja se bar nadam da je tako...
Kad pomislim na ovo odmah se setim da je onaj nas bus iz filma "Ko to tamo peva" fantazija za ovaj.
Tamo bar nisu napastvovali zene.Dobro jesu muzikante na kraju filma malo ispeglali, ali zene nisu dirali. Sta joj je radio Slavko Stimac to je vec drugo pitanje.

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 24, 2008 10:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Auuu, Batice iskorishcavaj dok mozesh!...mislim - voznju!

Moreeee, Shtimac je od malena bio prefrigan...palio zito, bacao bombe, vacario tete...Zamisli njega kao malog da puste u taj auFtobus, pa to bi bio pakao, gori pokolj nego u Zalivu Svinja!

The tears of a clown make the whole world laugh.

slatka_sanerka
Anđeo s greškom
<b>Anđeo s greškom</b>

Datum registracije: 24 Nov 2005
Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 24, 2008 11:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma neka su vala , barem da smo mirne dok se vozikamo Mr. Green Razz Razz Razz Razz

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 24, 2008 11:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mada... mada... i voznja autobusom ima svoje lepe strane, ja sm uvek voleo da sedim do prozora kad idemo negde sa skolom autobusom.
Sedim do prozora - toje bilo prvo sto sam viknuo pre nego sto udjemo u bus.
A sta mislite kako je tek to u Mexicu? Milina, rahatluk... Gledas na miru one palme, muskarce na ulici sa sombrerima i + zasticen si.
Eh, muke njihove... Dabome, slatke muke...

Avram007
..::Darkmen X::..
<b><i>..::Darkmen X::..</i></b>

Godine: 36

Datum registracije: 08 Maj 2005
Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 24, 2008 11:30 pm    Naslov poruke: Re: Autobusi samo za žene! Na vrh strane Na dno strane

Shiseido je napisao/la sledeće:
...samo žene i deca...

Pod decom mislite osobe do 21 godine, zar ne?

Meni je ova odluka pomalo smesna, al ajd...

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 90

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 25, 2008 2:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma kaki samo do 6

*kissy*
*zauvijek njegova*
<b>*zauvijek njegova*</b>

Datum registracije: 05 Sep 2006
Mesto: između jave i sna,vrha i dna

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 25, 2008 2:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

super Very Happy

**hell&granger neka vam je sa srećom**

Alexxxxandra
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 13 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 25, 2008 8:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imaju lepu boju........ Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Autobusi samo za žene! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon