:: |
Autor |
Poruka |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
"Kvantna uteha" za Džejmsa Bonda
Petak, 25. januar 2008. 09:39
Naziv 22. avanture o agentu 007, koji je do sada čuvan u strogoj tajnosti, otkriven je novinarima na snimanju filma u Pajnvud studiju u predgrađu Londona.
"Quantum of Solace"naziv je novog filma o Džejmsu Bondu, koji će biti nastavak radnje filma "Kazino Rojal".
U ovom "nastavku" agent 007 razmišlja o osveti nakon izdaje voljene Vesper Lind, saopštili su producenti.
Najpoznatijeg tajnog agenta ponovo će glumiti Danijel Krejg, Džudi Denč šeficu službe MI-6 Em (M), a francuski glumac Matje Amalrik ("Skafander i leptir") biće negativac.
U filmu će igrati i ukrajinska glumica Olga Kirilenko, kao misteriozna Bondova devojka Kamil.
Snimanje filma počelo je ovog meseca i nastaviće se u Austriji, Italiji i Panami.
Film u britanske i američke bioskope stiže 7. novembra.
(Beta/MONDO)
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
 |
Avram007 ..::Darkmen X::..

|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

|
|
Jedva cekam da se zavrsi snimanje. Kazino mi je bio ne extra, ali je zadovoljavao...
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
Krejg je katastrofa
|
_________________ NO COMENT |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|