:: |
Autor |
Poruka |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Britni uplašila Džordža Klunija
Petak, 25. januar 2008. 15:41
Holivudski glumac Džordž Kluni je tek posle nedavnog incidenta koji je izazvala Britni Spirs kada se zaključala u kuću odbijajući da preda decu bivšem suprugu, shvatio da pevačica živi u njegovom komšiluku.
"Tek sam nedavno shvatio da živim 300 metara od Britni Spirs. Dogodilo se to pre desetak noći kada su iznad moje kuće preletali helikopteri osvetljavajući teren", rekao je glumac i dodao da je u tom trenutku pomislio kako policija verovatno juri nekog odbeglog kriminalca.
"Pomislio sam da je neko pobegao iz zatvora. Uzeo sam bejzbol palicu, onako kao u filmovima, i nazvao sam svoju asistentkinju koja se nalazila u kući za goste. Pitao sam je da li je okej i da kaže šifru 'Stonehenge' ako je neko kod nje pa ne sme da govori".
Kada su ga novinari upitali šta je asistentkinja odgovorila, Kluni je rekao da mi je uzvratila pitanjem: " Da li si ti poludeo?".
"Malo mi je trebalo da ukapiram da je zaista sve u redu, a onda sam odahnuo", ispričao je kroz smeh Kluni.
(MONDO)
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
 |
Avram007 ..::Darkmen X::..

|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

|
|
Toliko je snimio filmova, da se previse zaneo...
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
I ja bi se uplašio kad bi imao nekog takvog u komšiluku.
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
Samo ludi ljudi se ne plase
|
_________________ NO COMENT |
|
|
|
 |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Citat: | "Pomislio sam da je neko pobegao iz zatvora. Uzeo sam bejzbol palicu, onako kao u filmovima, i nazvao sam svoju asistentkinju koja se nalazila u kući za goste. Pitao sam je da li je okej i da kaže šifru 'Stonehenge' ako je neko kod nje pa ne sme da govori". |
haha, čovek se baš zaneo , pa hteo da pokaže šta je naučio iz filma
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
Otudjili se ljudi jedni od drugih, zivi pored nje u komsiluku, a da nije imao pojma.
Sad tek vidim lepotu u onom ispijanju kafa sa komsijama, ogovaranju i ostalom.
Doduse , ja ne pijem kahvu, ali definitivno ima neke lepote u tome.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|