www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Britni uplašila Džordža Klunija
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 40

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 25, 2008 10:26 pm    Naslov poruke: Britni uplašila Džordža Klunija Na vrh strane Na dno strane

Britni uplašila Džordža Klunija
Petak, 25. januar 2008. 15:41

Holivudski glumac Džordž Kluni je tek posle nedavnog incidenta koji je izazvala Britni Spirs kada se zaključala u kuću odbijajući da preda decu bivšem suprugu, shvatio da pevačica živi u njegovom komšiluku.

"Tek sam nedavno shvatio da živim 300 metara od Britni Spirs. Dogodilo se to pre desetak noći kada su iznad moje kuće preletali helikopteri osvetljavajući teren", rekao je glumac i dodao da je u tom trenutku pomislio kako policija verovatno juri nekog odbeglog kriminalca.

"Pomislio sam da je neko pobegao iz zatvora. Uzeo sam bejzbol palicu, onako kao u filmovima, i nazvao sam svoju asistentkinju koja se nalazila u kući za goste. Pitao sam je da li je okej i da kaže šifru 'Stonehenge' ako je neko kod nje pa ne sme da govori".

Kada su ga novinari upitali šta je asistentkinja odgovorila, Kluni je rekao da mi je uzvratila pitanjem: " Da li si ti poludeo?".

"Malo mi je trebalo da ukapiram da je zaista sve u redu, a onda sam odahnuo", ispričao je kroz smeh Kluni.

(MONDO)

Avram007
..::Darkmen X::..
<b><i>..::Darkmen X::..</i></b>

Godine: 36

Datum registracije: 08 Maj 2005
Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 25, 2008 11:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Toliko je snimio filmova, da se previse zaneo... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 45

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 25, 2008 11:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I ja bi se uplašio kad bi imao nekog takvog u komšiluku. Laughing

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 90

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 26, 2008 12:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Samo ludi ljudi se ne plase

jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 40

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 26, 2008 12:38 am    Naslov poruke: Re: Britni uplašila Džordža Klunija Na vrh strane Na dno strane

Citat:
"Pomislio sam da je neko pobegao iz zatvora. Uzeo sam bejzbol palicu, onako kao u filmovima, i nazvao sam svoju asistentkinju koja se nalazila u kući za goste. Pitao sam je da li je okej i da kaže šifru 'Stonehenge' ako je neko kod nje pa ne sme da govori".

haha, čovek se baš zaneo , pa hteo da pokaže šta je naučio iz filma Mr. Green

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 27, 2008 12:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Otudjili se ljudi jedni od drugih, zivi pored nje u komsiluku, a da nije imao pojma.
Sad tek vidim lepotu u onom ispijanju kafa sa komsijama, ogovaranju i ostalom.
Doduse , ja ne pijem kahvu, ali definitivno ima neke lepote u tome.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Britni uplašila Džordža Klunija Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon