:: |
Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
U Kruševu i ostalim gradovima Makedonije juče je obeležen dvadeset i sedmi rođendan tragično preminulog Tošeta Proeskog. Obeležavanje rođendana tragično preminulog pop pevača, koji je poginuo 16. oktobra prošle godine u saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj, počelo je na kruševskom groblju gde su se okupili roditelji, rodbina i mnogobrojni građani Kruševa, kao i Tošetovi prijatelji i simpatizeri iz Makedonije i drugih država. Poglavar Makedonske pravoslavne crkve Stefan služio je parastos, a u muzeju Makedonium bend Tošeta Proeskog odsvirao je deset njegovih najpopularnijih pesama.
Tošetovi prijatelji i saradnici iz Hrvatske Antonija Šola i Miroslav Popović uručili su njegovoj porodici priznanje koje je Toše dobio od svih elektronskih medija - nagradu za najpopularnijeg muzičara u Hrvatskoj za 2007. godinu.
U Muzeju „Ilinden” u neposrednoj blizini Kruševa predstavljena je, u organizaciji njegovih roditelja, Fondacija „Todor Proeski” i prikazan dokumentarni film o profesionalnom i humanitarnom delu Tošeta Proeskog kao ambasadora dobre volje UNICEF-a.
(Srna)
|
|
 |
Alexxxxandra Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 13 Mar 2007 Poruke: 175

|
|
RIP.....
Sta drugo da se kaze......
|
|
|
|
|
 |
Dejan71 Upućeni član

|
Godine: 54
Datum registracije: 17 Feb 2006 Poruke: 305 Mesto: NBGD

|
|
Alexxxxandra je napisao/la sledeće: |
RIP.....
Sta drugo da se kaze......  |
Sta drugo da se kaze? Pa npr: ipak malo ga preterase sa Tosetom.... jeste tragicno izgubio zivot, jeste bio dobar decko ....... ali ipak ga brate preteraste, postaje mi muka vise kad vidm njegovo ime na "svakom cosku"!!! Pa toliko mladih ljudi gine svakodnevno pa nikom nista.... Pretpostavljam da ce me mnogi sad "ispljuvati" zbog ovog mog posta ali ipak... zivot i dalje tece i na zalost bice jos mnogo ruznih vesti i srecom jos mnogo lepih vesti... takav je zivot!!!
|
|
|
|
|
 |
Alexxxxandra Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 13 Mar 2007 Poruke: 175

|
|
Ja nisam ovde pisala hvalospeve, tuzbalice i sl.
Napisala ono sto bih napisala za BILO KOGA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mislim da bi bilo "malo" idiotski da napisem, "pa jbg, zivot tece dalje...ajde ima toliko lepih stvari"...
|
|
|
|
|
 |
sanitta Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 26 Mar 2007 Poruke: 1

|
|
Sve sto sad uradimo za Toseta je premalo koliko je on uradio za nas u vrijeme svog zivota.Onima kojima je ''muka'' od njegovog imena neka ga ne citaju,ali neka svije ''skromno''misljenje zadrze za sebe.U jednom se slazem sa ostalima:Bio je previse dobar decko!
Tose nije mrtav,jer ljudi ne umiru smrcu nego zaboravom!A on ce uvijek biti u nasim srcima.
Pocivaj u miru andjele!!!
|
|
|
|
|
 |
Avram007 ..::Darkmen X::..

|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

|
|
RIP man...
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
Pa komentari nisu potrebni
|
_________________ NO COMENT |
|
|
|
 |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
Dejan71 je napisao/la sledeće: | Alexxxxandra je napisao/la sledeće: |
RIP.....
Sta drugo da se kaze? Pa npr: ipak malo ga preterase sa Tosetom.... jeste tragicno izgubio zivot, jeste bio dobar decko ....... ali ipak ga brate preteraste, postaje mi muka vise kad vidm njegovo ime na "svakom cosku"!!! Pa toliko mladih ljudi gine svakodnevno pa nikom nista.... Pretpostavljam da ce me mnogi sad "ispljuvati" zbog ovog mog posta ali ipak... zivot i dalje tece i na zalost bice jos mnogo ruznih vesti i srecom jos mnogo lepih vesti... takav je zivot!!! |
Potpisujen
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
 |
Kica_woli_Lakija Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 05 Nov 2007 Poruke: 3

|
|
Eeee, Toshe.. Kad bi znao koliko nam samo nedostajesh.. R.I.P.
|
|
|
|
|
 |
eLmiR_GTz Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 32
Datum registracije: 29 Jan 2008 Poruke: 72 Mesto: ¤¤> Under the Ground <¤¤

|
|
Alexxxxandra je napisao/la sledeće: |
RIP.....
Potpisujem takodje
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|