:: |
Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Kompanija "Picaferaj" iz Splita planira da početkom marta organizuje Svetsko prvenstvo u bacanju krompira u dalj.
Ujedinjene nacije proglasile su 2008. Medjunarodnom godinom krompira, a cilj splitske akcije nije promovisanje bacanja hrane, nego isticanje značaja krompira u ljudskoj ishrani, javlja Radio Dalmacija.
Ova manifestacija, koja ima i humanitarni karakter, održaće se se na Starom placu u Splitu. Krompir će se tog dana prodavati po ceni manjoj od uobičajene, a odredjena količina ove namirnice podeliće se besplatno.
Ista manifestacija posle će gostovati i u drugim gradovima.
Zanimljivo je da će se splitska manifestacija održati uoči Medjunarodnogforuma koji UN organizuje u peruanskom gradu Kuzko od 25. do 28. marta, gde će se raspravljati o ulozi krompira u ishrani svetskog stanovništva.
(MONDO)
|
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
Joj, kad ovo vidi idealna, joj kad ona vidi ovo...
Pa ona ce nam preneti kako je proteklo i tko je pobednik.
|
|
|
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
Krumpir! ... Aj dobro da se takmice ko ce pre da pojede ili svari krumpir al da ga shto dalje baci...Gre'ota ljudi...
|
|
|
|
 |
Avram007 ..::Darkmen X::..

|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

|
|
Nemojte ga bacati, dajte ga meni,
ionako svaki dan przim pomfrit...
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|