www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Bolovanje zbog slomljenog srca!
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 28, 2008 8:04 pm    Naslov poruke: Bolovanje zbog slomljenog srca! Na vrh strane Na dno strane

Japanska marketinška firma "Hime&Company" dozvoljava svojim radnicama koje imaju ljubavne jade ili su raskinule sa partnerom da uzmu bolovanje čija dužina zavisi od godina starosti. Menadžeri firme navode da bolovanje zbog „slomljenog srca” omogućava radnicama da se dobro isplaču i izjadaju i vrate na posao osvežene. „Nemaju svi potrebu da odu na porodiljsko odsustvo, ali kada se radi o ljubavnim jadima svima je neophodno malo slobodnog vremena isto kao kada smo bolesne”, izjavila je izvršna direktorka Miki Hiradate čija komapnija kontroliše šest tržišta kozmetičkih i drugih proizvoda za žene. Radnice mlađe od 24 godine mogu da uzmu jedan slobodan dan godišnje da se saberu posle raskida, one između 25 i 29 godina imaju pravo na dva, a starije od 30 na tri dana.
„Žene mlađe od 30 godina mogu lako da nađu novog partnera, ali za one starije to postaje mnogo teže, kao što su i njihovi raskidi ozbiljnije prirode”, objasnila je Miki.
Zaposlene u ovoj kompaniji, sa sedištem u Tokiju, takođe uživaju i druge pogodnosti kao što je dvodnevno plaćeno odsustvo u vreme velikih rasprodaja kako bi na tenane mogle da obave kupovinu.

(Tanjug)

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 28, 2008 8:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kakva uviđavnost prema osećanjima...da čovek ne poveruje Surprised

Kod nas bolovanje čovek dobio ni da ima bolesno srce u pravom smislu te reči, nekmoli za ovo Rolling Eyes

Alexxxxandra
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 13 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 28, 2008 8:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da ne poverujes....
Pa fino..... Mr. Green

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 28, 2008 8:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To, tako treba. Imaju ti Japanci nesto od Slovenske duse, imaju .
Uticaj Dostojevskog i Cajkovskog.
Nas i Japanaca 600 miliona!!! Embarassed

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 43

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 28, 2008 8:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Samo za radnice! A radnici nemaju srce??? Confused
Pa ovo je diskriminacija! Mad

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 28, 2008 9:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jerotije je napisao/la sledeće:
Samo za radnice! A radnici nemaju srce??? Confused
Pa ovo je diskriminacija! Mad

Bice, jerotije, bice... Ovo je tek u povoju, ali bice i toga, znas valjda kako su Japanci pedantni po tom pitanju. ovo je tek u eksperimentalnoj fazi. Embarassed

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 28, 2008 9:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cuj dva dana....neko se ne oporavi godinama Neutral

" I know the way to fuck them all...."

ex_deda
Banovan!

*28*
*28*

Datum registracije: 08 Okt 2006

australia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 28, 2008 9:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovo im je dobro, ako ima poroditeljskog odsustva shto i ne ljubavnog. Problem je shta ako si se tek zaljubio. Ko c'e onda da se koncentrishe na posao... Confused

Next to you - my hand doesn’t shake
paths we take and moon story toasts

Next to you - eyes are not red mirrored
in tears we spilled while roaming earth

Thourn Whaul (2007)

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 28, 2008 9:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e to si u pravu, @ex-deda

a sta oni koji se cesto zaljubljuju? Confused

i cesto odljubljuju? Neutral

" I know the way to fuck them all...."

ex_deda
Banovan!

*28*
*28*

Datum registracije: 08 Okt 2006

australia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 28, 2008 9:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dameski, mislim da nema njima mnogo rabote. Laughing

Next to you - my hand doesn’t shake
paths we take and moon story toasts

Next to you - eyes are not red mirrored
in tears we spilled while roaming earth

Thourn Whaul (2007)

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 28, 2008 9:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Rabote ili robote? Imaju Japanci robote za tako nesto.
Ja da sam u Japanu bih stalno bio na bolovanju, jer sam zaljubljive prirode, mene to o'ma strefi, cela vamilija po muskoj liniji mi takva. Embarassed

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 40

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 28, 2008 10:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Slazem se sa jerotijem .. kako to da samo zenske osobe mogu da budu slomljenog srca .. kao da smo mi muskarci od kamena i da mi uopste nemamo srce da patimo za nekom osobom .. Rolling Eyes

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Bolovanje zbog slomljenog srca! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon