:: |
Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Prvi od nekoliko automata za marihuanu biće pušten u rad iduće nedelje u Kaliforniji gde je nedavno dato zeleno svetlo za njihovo postavljanje.
Apart se nalazi u jednoj prodavnici sa biljnim preparatima u Los Anđelesu koja ima dozvolu za prodaju marihuanu u terapeutske svrhe.
Automat je identičan automatima za kafu i drugim sličnim aparatima. Ima numeričku tastaturu i otvor iz koje ispada marihuana u providnom pakovanju.
Osobe koje žele da koriste automat treba samo da ubace svoje kreditne kartice i ostave otiske prstiju dok će ih kamera snimiti radi provere identiteta.
(Tanjug)
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Shiseido je napisao/la sledeće: | Osobe koje žele da koriste automat treba samo da ubace svoje kreditne kartice i ostave otiske prstiju dok će ih kamera snimiti radi provere identiteta. |
Sad mi je jasno čemu ti aparati.
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
"Radi provere identiteta"... Aj more, Ameri mozda jesu pali s' kruhske (mada kod njih sve modifikovano, kontam da su im i krushke niske ) al ja jok!
...da mi uzmu otiske prstiju pa da mi posle kazu: "Aha, ti si opljackao tu i tu snajku i (da prostite) naskakao na nju" Ccc, to bi oni...Sad cete da vidite demokratsko podmetanje dokaza na delu!
|
|
|
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
Lol, pa sta ce mi automati, ja toga u mom kraju imam koliko hocu.
Uvece kad prodjem krajem , drustvo sa coska sedi i samo im cakle oci, samo kolutaju ocima...
Ovako...
|
|
|
|
|
 |
jerotije rank

|
Godine: 43
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676

|
|
Cenim da ce da radi do prvog mraka.
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
|
|
 |
zoeBG Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 21 Dec 2007 Poruke: 58

|
|
ahahaha, u terapeutske svrhe
|
_________________ JA SAM... |
|
|
|
 |
Avram007 ..::Darkmen X::..

|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

|
|
Da, da, da... Pokusavaju da kopiraju Holandiju...
Posto videli da ne mogu vise da se bore protiv droga, pametni ljudi uzeli, pa zaradili...
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Alexns je napisao/la sledeće: | ...da mi uzmu otiske prstiju pa da mi posle kazu: "Aha, ti si opljackao tu i tu snajku i (da prostite) naskakao na nju" Ccc, to bi oni...Sad cete da vidite demokratsko podmetanje dokaza na delu! |
I ne samo to. Još će reći: "Aha! Ti si narkoman! Opljačkao si je da bi kupio drogu". Logika.
Pogotovo što će imati kompletnu listu ko sve (ne) konzumira "veselu travku".
Malo podseća na onu zamku sa šangarepom i kutijom. Zar ne?
|
|
 |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
Stvarno bey veze
|
_________________ NO COMENT |
|
|
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
Kasne oni za nama, mnogo kasne...I 'Merikanci i 'Olandezi...Pa mi smo 500 godina bili pod Turcima, to je kod nas jos tada bilo legalno, masa poznatih licnosti je "rostiljala" i " varila".
I Milos je x puta kad dodje kod Turaka u posetu , da ne uvredi domacina, uzimao kompromitujuca sredstva.
|
|
|
|
|
 |
umiljata88 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 25 Jan 2008 Poruke: 28 Mesto: Nis

|
|
Sta sve ljudi ne ce da izmisle,a i to u terapeutske svrhe nesto je mnogo sumnjivo!!!
|
_________________ TREBA UZIVATI U ZITOTU,JER ZIVOT JE JEDAN,I TREBA GA ISKORISTITI NA NAJLEPSI NACIN!!! |
|
|
|
 |
|