www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Izaberi "M" za marihuanu!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 28, 2008 7:58 pm    Naslov poruke: Izaberi "M" za marihuanu! Na vrh strane Na dno strane

Prvi od nekoliko automata za marihuanu biće pušten u rad iduće nedelje u Kaliforniji gde je nedavno dato zeleno svetlo za njihovo postavljanje.
Apart se nalazi u jednoj prodavnici sa biljnim preparatima u Los Anđelesu koja ima dozvolu za prodaju marihuanu u terapeutske svrhe.
Automat je identičan automatima za kafu i drugim sličnim aparatima. Ima numeričku tastaturu i otvor iz koje ispada marihuana u providnom pakovanju.
Osobe koje žele da koriste automat treba samo da ubace svoje kreditne kartice i ostave otiske prstiju dok će ih kamera snimiti radi provere identiteta.

(Tanjug)

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 45

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 28, 2008 8:08 pm    Naslov poruke: Re: Izaberi "M" za marihuanu! Na vrh strane Na dno strane

Shiseido je napisao/la sledeće:
Osobe koje žele da koriste automat treba samo da ubace svoje kreditne kartice i ostave otiske prstiju dok će ih kamera snimiti radi provere identiteta.

Sad mi je jasno čemu ti aparati. Mr. Green

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 28, 2008 10:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

"Radi provere identiteta"... Aj more, Ameri mozda jesu pali s' kruhske (mada kod njih sve modifikovano, kontam da su im i krushke niske Embarassed ) al ja jok!

...da mi uzmu otiske prstiju pa da mi posle kazu: "Aha, ti si opljackao tu i tu snajku i (da prostite) naskakao na nju" Ccc, to bi oni...Sad cete da vidite demokratsko podmetanje dokaza na delu!

The tears of a clown make the whole world laugh.

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 28, 2008 10:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Lol, pa sta ce mi automati, ja toga u mom kraju imam koliko hocu.
Uvece kad prodjem krajem , drustvo sa coska sedi i samo im cakle oci, samo kolutaju ocima...
Ovako...
Rolling Eyes

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 43

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 28, 2008 11:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cenim da ce da radi do prvog mraka. Mr. Green

zoeBG
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 21 Dec 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 29, 2008 12:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ahahaha, u terapeutske svrhe

Avram007
..::Darkmen X::..
<b><i>..::Darkmen X::..</i></b>

Godine: 36

Datum registracije: 08 Maj 2005
Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 29, 2008 4:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da, da, da... Laughing Laughing Laughing Pokusavaju da kopiraju Holandiju...

Posto videli da ne mogu vise da se bore protiv droga, pametni ljudi uzeli, pa zaradili...

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 45

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 29, 2008 8:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Alexns je napisao/la sledeće:
...da mi uzmu otiske prstiju pa da mi posle kazu: "Aha, ti si opljackao tu i tu snajku i (da prostite) naskakao na nju" Ccc, to bi oni...Sad cete da vidite demokratsko podmetanje dokaza na delu!

I ne samo to. Još će reći: "Aha! Ti si narkoman! Opljačkao si je da bi kupio drogu". Logika. Cool

Pogotovo što će imati kompletnu listu ko sve (ne) konzumira "veselu travku". Mr. Green
Malo podseća na onu zamku sa šangarepom i kutijom. Zar ne? Wink

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 40

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 29, 2008 12:11 pm    Naslov poruke: Re: Izaberi "M" za marihuanu! Na vrh strane Na dno strane

ma da, najbolje, u terapeutske svrhe Rolling Eyes

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 90

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 31, 2008 1:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Stvarno bey veze

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 31, 2008 1:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kasne oni za nama, mnogo kasne...I 'Merikanci i 'Olandezi...Pa mi smo 500 godina bili pod Turcima, to je kod nas jos tada bilo legalno, masa poznatih licnosti je "rostiljala" i " varila".
I Milos je x puta kad dodje kod Turaka u posetu , da ne uvredi domacina, uzimao kompromitujuca sredstva.

umiljata88
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 25 Jan 2008
Mesto: Nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 31, 2008 2:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sta sve ljudi ne ce da izmisle,a i to u terapeutske svrhe nesto je mnogo sumnjivo!!!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Izaberi "M" za marihuanu! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon