:: |
Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
U Britaniji je juče otvoreno prvo igralište za penzionere. Deca mogu samo ljubomorno da gledaju park vredan 15.000 funti koji može da se pohvali sa šest specijalnih “vožnji” namenjenih isključivo penzionerima koji treba da im obezbede vežbu ali i zabavu, piše britanski San.
Oprema između ostalog uključuje i masažu (vežba za gornji deo tela), klizaljke (za mišiće nogu), skije (vežbe za kukove). Igralište, čiju su izgradnju finansirali šefovi stambenih asocijacija u Blekliju u Mančesteru, otvoreno je juče.
Grupa lokalnih penzionera starih preko 70 godina odmah je i testirala novo igralište. Džoan Ficdžerald (76) rekla je da nikada nije čula toliko smeha na jednom mestu. “Park nam omogućava izvrsnu zabavu i aktivnosti za starije ljude, kao i penzionerima kojima je potrebno više aktivnosti. Nikada niste previše stari za igru”, oduševljena je Ficdžerald.
(Blic)
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Najbolje je nikada ne odrasti.
Pa, dobro dođe malo fizičke aktivnosti u tim godinama, a gde ćeš naći bolju fizičku aktivnost od zabave. Pogotovo što će se opet osećati mladim i neće padati u depresiju.
Jooooj, ala volim da filozofiram.
|
|
 |
milicik Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2006 Poruke: 3396

|
|
Citat: | Pogotovo što će se opet osećati mladim i neće padati u depresiju |
|
|
|
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
Shiseido je napisao/la sledeće: | ...klizaljke (za mišiće nogu), skije (vežbe za kukove).
|
Ne znam zashto ali neshto mi govori da ce biti vishe slomljenih nego "uvezbanih" kukova
|
|
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
hahahahaha bolje da im daju da igraju Wii
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
/me nosi kesu na glavi zbog onog prvog posta.
A kad dođe do preloma... joj, kuku majko!...
|
|
 |
medeni37 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 29 Jan 2008 Poruke: 9 Mesto: Nepoznato

|
|
Ja mislim da su oni "starci" zasluzili da se nesto izgradi za njih
|
_________________ upoznaces me |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|