:: |
Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Četrdesetogodišnja žena kojoj je doktor rekao da je u menopauzi porodila se samo sedam sati kasnije i ne znajući da je bila u drugom stanju, prenosi BBC.
Amanda Morgan iz Velsa rodila je devojčicu tešku 2.5 kilograma ubrzo nakon što je napustila doktorsku ordinaciju, gde joj je bilo rečeno da ima "klasične simptome rane menopauze".
Kraljevski koledž za babice saopštio je da su takvi slučajevi prava retkost.
Amanda, koja radi kao sekretarica u advokatskoj kancelariji, ima dva sina od 13 i 10 godina iz prethodne veze, kaže da se veoma lako porodila ali da je bila šokirana, jer nije imala nikakve nagoveštaje trudnoće, kao što su jutarnja mučnina, iscrpljenost, veliki stomak ili povećanje telesne težine.
Porodila se samo nekoliko minuta nakon što je obavestila svog dečka Krisa Grintera (42) o poseti lekaru koji joj je rekao da je u menopauzi.
Po povratku od doktora, Amanda se osećala iscrpljeno, a kada je otišla u kupatilo osetila je oštar bol. Amanda kaže da je porođaj trajao samo nekoliko minuta. "Kada je beba došla na svet nije plakala, samo se malo uzvrpoljila», rekla je ona.
Kaže da je njen dečko "pobeleo" kada je video bebu.
Odmah je pozvao hitnu pomoć, a medicinsko osoblje je preseklo pupčanu vrpcu dok je Amanda još ležala u kupatilu. Kada su otišli u bolnicu rekli su im da je bila trudna samo šest meseci. Beba je bila zadržana na intenzivnoj nezi i puštena kući posle pet nedelja.
Kejtlin je Krisovo prvo dete, tako da je on bio posebno oduševljen. Amanda kaže da su razmišljali da imaju bebu, ali da su zbog njenih godina odustali.
(Blic)
|
|
 |
Alexxxxandra Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 13 Mar 2007 Poruke: 175

|
|
Hmmmm......
Meni ovo malo za nepoverovat!
|
|
|
|
|
 |
Brankablackrose Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 15 Sep 2007 Poruke: 7

|
|
mmmm,divno!!!!cestitam od srca...mala bebo zivi 105 pa opet..divnooooooo!!!!!
|
|
|
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Ima li neko ovde od doktora da ovo potvrdi posto mi je ovo bas malo cudno .. kako neko moze biti u menopauzi da bi posle toga i to VEOMA brzo se porodila ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
 |
zoeBG Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 21 Dec 2007 Poruke: 58

|
|
I sad neka mi neko kaze da treba verovati doktorima
|
_________________ JA SAM... |
|
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
Ma koji doktori kasapi bato
|
_________________ NO COMENT |
|
|
|
 |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
i kao nije ni primetila da je bila trudna 6 meseci... to dođe malo nelogično...
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
 |
Gertie ◊Poker Face◊

|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

|
|
Pa to ti kao ono sto ima u jednom od milion slucajeva da zena ili devojka bude trudna i redovno dobija menstruaciju i ne primeti da je u drugom stanju.
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|