:: |
Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Britanski lanac prodavnica „Vulvort” povukao je iz svoje kataloške Internet prodaje krevete „Lolita”, namenjene devojčicama. To se dogodilo nakon što je jedna zabrinuta majka podigla uzbunu zbog imena koje asocira na seksualno aktivne devojčice. „Vulvort” je saopštio da osoblje zaduženo za ovu internet stranicu nije bilo svesno postojanja ove veze. U romanu „Lolita” Vladimira Nabokova iz 1955, glavni junak se upušta u seksualnu vezu sa 12-godišnjom pastorkom. Međutim, osoblje „Vulvorta” tvrdi kako nikada čulo za ovo klasično književno delo, pa ni za dva filma koja su snimljena na osnovu njega. Otuda kumovi nisu videli ništa loše u tome da reklamiraju kombinovani krevet od svetlog drveta sa pisaćim stolom na razvlačenje i ugrađenim ormarem pod nazivom „Lolita”. „Morali smo da pogledamo na vikipediji (onlajn enciklopediji). Sada barem znamo ko je ona”, kazao je jedan od radnika „Vulvorta”.
(Tanjug)
|
|
 |
♥ Banetova Žena ♥ Banovan! ★ U Srećnom Braku ★

|
Datum registracije: 11 Jan 2008 Poruke: 1597

|
|
glupost... koja je majka kreten
|
|
|
|
|
 |
nightlife Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Okt 2007 Poruke: 2

|
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Ovo me podseća na nešto što sam davno pročitao u "Zabavniku":
Tip ulazi u biblioteku i traži "Majn kampf", apotekarka mu kaže:
- Čini mi se da nemamo tu knjigu.
- Adolf Hitler je to napisao.
- Svejedno. Bitan je izdavač. Zar vi mislite da mi moramo da znamo sve pisce ovog sveta napamet???
Otprilike tako je i ovde.
|
|
 |
milicik Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2006 Poruke: 3396

|
|
majka je glupaca
|
|
|
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
kakvim glupostima se ljudi bave
|
_________________ NO COMENT |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|