:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Petog februara navršava se 40 dana od pogibije troje ukućana „Velikog brata" - Zorice Lazić, Stevana Zečevića i Elmira Kuduzovića. Bivši učesnici popularnog rijaliti šoua poginuli su 28. decembra oko ponoći u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Obrenovac-Šabac, kod mesta Ušće, nedaleko od termoelektrane „Nikola Tesla", nakon što je crveni „sitroen C4" kojim je upravljao Elmir sleteo sa puta zbog neprilagođene brzine i završio u reci Vukodraž koja se uliva u Savu.
Porodica Zorice Lazić, otac Dragoljub, majka Jovanka i braća Zvonko i Zvezdan pomen će davati sutra, na groblju u Malom Mokrom Lugu.
- S bolom i tugom te očekujemo svaki dan. Nismo te mogli sačuvati od smrtnog zagrljaja, ali ćemo te uvek čuvati od zaborava - naveli su članovi Zoričine porodice.
Porodica i prijatelji Stevana Zečevića okupiće se na gradskom groblju u Novom Sadu. U izjavi za Press, Vida Zečević, majka tragično nastradalog Stevana, kaže da joj se stalno javljaju bivši ukućani, a medije moli da njenu porodicu ne uznemiravaju za vreme 40-dnevnog pomena.
- Sa svim ukućanima sam u kontaktu i često se čujemo. Kada budemo davali Zeki 40-dnevni pomen, volela bih da to bude bez prisustva medija i u najužem krugu porodice. Zamolila bih medije i da više ne uzimaju nikakve izjave od mene, jer sam za sinovljevu smrt i saznala tako što me je novinarka „Blica" pozvala i zamolila da prokomentarišem taj tragični događaj - kaže Zekina majka.
Elmirov brat Almir Kuduzović kaže da su bivši ukućani najavili da će se skupiti na groblju u Gračanici (kod Tuzle) i još jednom odati Elmiru počast.
- Stalno smo u kontaktu sa Elmirovim drugarima iz kuće „Velikog brata". Redovno se čujemo sa Danilom, Suzanom, Slavišem i Đorđom, kao i sa Elmirovom devojkom Eminom. Emina će doći kod nas kada bude 40 dana od smrti moga brata - kaže Almir Kuduzović, i dodaje:
- Moja majka je molila ljude iz „Emoušna" da joj snime DVD film o Elmirovom životu u kući „Velikog brata" i oni su obećali da će joj ispuniti želju - otkriva Kuduzović.
(Press)
|
|
 |
cupakabra *the dancing girl*

|
Datum registracije: 30 Sep 2006 Poruke: 1763 Mesto: taaaaamo daleeeeko

|
|
|
tuzno, zao mi je zaista, a nisam gledala taj serijal jer inace ne bratim velikog brata, ali to su mladi ljudi stradali
|
| |
|
 |
Smokvica . . . Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Jan 2008 Poruke: 28

|
|
|
Nemam komentar, ovo je stvarno zalosno.
|
_________________ This is my world . . . |
|
| |
|
 |
ivanadel Najdan

|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Maj 2007 Poruke: 3602 Mesto: U srcu moga Srca

|
|
Bože kako vreme brzo prolazi...Zar je već prošlo 40 dana...
Još uvek ne mogu da verujem da ih više nema...Žalosno....
Tanka je linija između života i smrti...dovoljan je samo trenutak....i nema nas više....
|
|
| |
|
 |
Ksenijaa Odomaćeni član

|
Datum registracije: 27 Feb 2005 Poruke: 2609 Mesto: Vrnjacka Banja - Basel

|
|
Zalosno...mladi ljudi, neka im laka zemlja:sad:
nadam se da nece biti toliko tragedija u buducnost kao sto je bila prosla godina
|
|
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Kad pre prodje toliko vremena ,kako vreme leti
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
Avram007 ..::Darkmen X::..

|
Godine: 37
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

|
|
|
RIP
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 40
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
|
Laka im zemlja... Nadam se da će njihova tragedija uticati na to da ljudi pažljivije voze i da ne postoji "to se meni ne može desiti"...
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|