www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Tužni pomen...
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 04, 2008 9:02 pm    Naslov poruke: Tužni pomen... Na vrh strane Na dno strane

Petog februara navršava se 40 dana od pogibije troje ukućana „Velikog brata" - Zorice Lazić, Stevana Zečevića i Elmira Kuduzovića. Bivši učesnici popularnog rijaliti šoua poginuli su 28. decembra oko ponoći u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Obrenovac-Šabac, kod mesta Ušće, nedaleko od termoelektrane „Nikola Tesla", nakon što je crveni „sitroen C4" kojim je upravljao Elmir sleteo sa puta zbog neprilagođene brzine i završio u reci Vukodraž koja se uliva u Savu.
Porodica Zorice Lazić, otac Dragoljub, majka Jovanka i braća Zvonko i Zvezdan pomen će davati sutra, na groblju u Malom Mokrom Lugu.
- S bolom i tugom te očekujemo svaki dan. Nismo te mogli sačuvati od smrtnog zagrljaja, ali ćemo te uvek čuvati od zaborava - naveli su članovi Zoričine porodice.
Porodica i prijatelji Stevana Zečevića okupiće se na gradskom groblju u Novom Sadu. U izjavi za Press, Vida Zečević, majka tragično nastradalog Stevana, kaže da joj se stalno javljaju bivši ukućani, a medije moli da njenu porodicu ne uznemiravaju za vreme 40-dnevnog pomena.
- Sa svim ukućanima sam u kontaktu i često se čujemo. Kada budemo davali Zeki 40-dnevni pomen, volela bih da to bude bez prisustva medija i u najužem krugu porodice. Zamolila bih medije i da više ne uzimaju nikakve izjave od mene, jer sam za sinovljevu smrt i saznala tako što me je novinarka „Blica" pozvala i zamolila da prokomentarišem taj tragični događaj - kaže Zekina majka.
Elmirov brat Almir Kuduzović kaže da su bivši ukućani najavili da će se skupiti na groblju u Gračanici (kod Tuzle) i još jednom odati Elmiru počast.
- Stalno smo u kontaktu sa Elmirovim drugarima iz kuće „Velikog brata". Redovno se čujemo sa Danilom, Suzanom, Slavišem i Đorđom, kao i sa Elmirovom devojkom Eminom. Emina će doći kod nas kada bude 40 dana od smrti moga brata - kaže Almir Kuduzović, i dodaje:
- Moja majka je molila ljude iz „Emoušna" da joj snime DVD film o Elmirovom životu u kući „Velikog brata" i oni su obećali da će joj ispuniti želju - otkriva Kuduzović.

(Press)

cupakabra
*the dancing girl*
<b>*the dancing girl*</b>

Datum registracije: 30 Sep 2006
Mesto: taaaaamo daleeeeko

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 04, 2008 9:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

tuzno, zao mi je zaista, a nisam gledala taj serijal jer inace ne bratim velikog brata, ali to su mladi ljudi stradali

ne placi zato sto se zavrsilo, smej se jer se dogodilo!
CuPaKaBrA

Smokvica . . .
Banovan!

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 05 Jan 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 04, 2008 9:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nemam komentar, ovo je stvarno zalosno.

ivanadel
Najdan
<i><b>Najdan</b></i>

Godine: 41

Datum registracije: 07 Maj 2007
Mesto: U srcu moga Srca

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 04, 2008 10:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bože kako vreme brzo prolazi...Zar je već prošlo 40 dana... Crying or Very sad
Još uvek ne mogu da verujem da ih više nema...Žalosno....
Tanka je linija između života i smrti...dovoljan je samo trenutak....i nema nas više.... Crying or Very sad

"...Ne nisam ti priznao da sam ponekad i sam poželio da odem na dno,
ali sam ostao ona ista osoba
kakva sam želio da budem kad budem izlazio..."

Ksenijaa
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 27 Feb 2005
Mesto: Vrnjacka Banja - Basel

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 04, 2008 11:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zalosno...mladi ljudi, neka im laka zemlja:sad:
nadam se da nece biti toliko tragedija u buducnost kao sto je bila prosla godina Neutral

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 41

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 04, 2008 11:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Shocked Kako vreme brzo prolazi .. vec 40 dana a kao da je juce bilo ..

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 05, 2008 12:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kad pre prodje toliko vremena ,kako vreme leti

Avram007
..::Darkmen X::..
<b><i>..::Darkmen X::..</i></b>

Godine: 37

Datum registracije: 08 Maj 2005
Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 06, 2008 1:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

RIP

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 40

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 06, 2008 2:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Laka im zemlja... Nadam se da će njihova tragedija uticati na to da ljudi pažljivije voze i da ne postoji "to se meni ne može desiti"...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Tužni pomen... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon