:: |
| Autor |
Poruka |
slatka_sanerka Anđeo s greškom

|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

|
|
Sarajevo: U pucnjavi u kafiću noćas povrijeđen A.A., rođen 1987. godine
U kafeu "SA klub" u Kranjčevićevoj ulici b.b u općini Centar u Sarajevu, noćas oko 00.53 sati iz vatrenog oružja je povrijeđen A.A. iz Sarajeva, rođen 1987. godine.
Zadobio je teške tjelesne povrede u predjelu glave i prevezen u bolnicu.
Policija, koju je o ovom događaju obavijestio nepoznati građanin, ima određena saznanja o mogućem izvršiocu navedenog krivičnog djela i traga za njim, saopćeno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo.
Uviđaj su izvršili dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva i službenici kantonalnog MUP-a.
(FENA)
|
|
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
Neki se bodu .. neki pucaju jedni u druge .. c,c,c .. ajme majko .. SFRJ postaje divlji zapad
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 46
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
|
nema više nikakvih moralnih filtera u ljudima, a što je najžalostnije, djeca su to, djeca su ta koja ginu, djeca su ta koja ubijaju. pročitao sam sve tri stvari, i stvarno me pretreslo sve, kako da se čovjek pomiri sa tim, da djeca umiru, da djeca ubijaju. svaki normalan čovjek se ne može i neće pomiriti sa tim...
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Kakav je ovo svet šta je onaj je...ni rat učinio od ljudi pa to je strašno
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|