:: |
| Autor |
Poruka |
slatka_sanerka Anđeo s greškom

|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

|
|
Objavljeno 06.02.2008. u 11:15
Preminuo maloljetnik koji je sinoć zboden u tramvaju
Sinoć je oko 19 sati u tramvaju koji saobraća na relaciji Baščaršija – Ilidža , na lokalitetu između Marijin Dvora i Tehničke škole došlo do tuče u kojoj je zboden maloljetni M.D. koji je zadobio teške povrede od kojih je, kako je za Sarajevo-x.com potvrdio Jusuf Zornić, portparol MUP-a KS, jutros i podlegao.
Tuča je, kako Zornić kaže, izbila nakon svađe između maloljetnog M.D. rođenog 1991. godine i još tri lica. Nakon što je povrijeđen, M.D. je prebačen na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede opasne po život.
"M.D. je nažalost danas i podlegao od zadobivenih povreda. Mi smo sinoć, sat vremena poslije ovog događaja uhapsili jednog maloljetnika S.N. (1991.) koji je učestvovao u tuči i koji je sada učesnik u izvršenju ubistva. Nakon ovog hapšenja uspjeli smo lišiti slobode još dva lica koja su učestvovala u tuči i izvršenju ubistva. Radi se o L.A. (1990.) i T.B. (1989.). Pronašli smo i nož kojim je izvršeno ubistvo, ali i bokser koji je korišten u tuči“, kazao je za naš portal Jusuf Zornić, portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.
Predmete kojima je pretučen, a potom i ubijen maloljetni M.D. pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova našli su u jednom objektu na Baščaršiji.
Uprkos činjenici da je sinoć određen broj pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo darovao krv za povrijeđenog mladića, to nije bilo od pomoći jer je maloljetni M.D. podlegao danas na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu.
(Sarajevo-x.com
|
|
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
1991. godiste ? C,c,c,c .. i posle se mi cudimo gde ide mladost .. pa ljudi moji jel ovo normalno da dete koje ne zna jos nista vec zna i kako da se tuce i kako da se " bode " .. ne znam sta da kazem osim .. propast kojem nema kraja
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
|
Tuce su josh i mali problem kada pogledash ko je sa "prirode" preshao na "hemiju" od tih starijih maloletnika.
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
potpuno se slažem sa Boky-em
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|