:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Meksikanac Manuel Uribe, koji je prošle godine upisan u Ginisovu knjigu rekorda kao najdeblji čovek na svetu sa 570 kilograma, saopštio je da je posle dijete započete 2006, oslabio 230 kilograma. „Napraviću veliku zabavu... Osećam se odlično, lekari kažu da nikada nisam bio ovako zdrav”, izjavio je Uribe Frans presu u telefonskom razgovoru. Stroga dijeta i fizičke vežbe u krevetu omogućile su mu da stigne do 340 kilograma, a on je sebi postavio cilj da za četiri godine stigne u svoju „punu formu” sa 120 kilograma. Uribe, star 41 godinu, visok 194 centimetra, od 1992. boluje od „bolesne gojaznosti” i nije u stanju da se kreće. Vezan je za krevet u svojoj kući u Montereju, na severu Meksika, a o njemu se staraju majka i verenica. Do 22. godine, kad je imao 130 kilograma, Manuel Uribe je živeo normalno i radio u Sjedinjenim Američkim Državama. „Onda sam počeo da se nekotrilisano gojim”, ispričao je on prošle godine u jednom televizijskom intervjuu.
(Beta)
|
|
 |
jbstapar [Caliente con el fuego]
![<b>[Caliente con el fuego]</b> <b>[Caliente con el fuego]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Godine: 34
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?

|
|
|
Nek mu je sa srećom, i nadam se da će postići taj cilj...
|
|
| |
|
 |
* Lucky * Iskusni član

|
Godine: 101
Datum registracije: 14 Jan 2008 Poruke: 807 Mesto: tamo daleko ...

|
|
preko pola tone je bio težak kako je uspeo samo da korača i koji krevet je to mogao da izdrži???
|
|
|
| |
|
 |
Bojan_kralj ~Angel azul~

|
Godine: 35
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina

|
|
570 kilograma ...au svaka mu cast, ja ne znam kako je on uopste i mogao da dise kad je bio tako gojazan
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Da je kojim slučajem bik neko bi uzeo dobru lovu a ovako neka mu je sa srećom dijeta ,mora da su ga dizalicom pomerali
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
Avram007 ..::Darkmen X::..

|
Godine: 37
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

|
|
|
Svaka mu cast!!! Samo se pitam kako trenutno izgleda, kad samo pomislim na onaj visak koze sto ima... joj...
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
gledao sam emisiju o ovome coveku i bas mi je drago da je oslabio i da je poceo da gubi na kilazi .. svaka mu cast .. samo napred majstore ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
kosta00 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 02 Jun 2006 Poruke: 243

|
|
Koliko je samo morao da placa krojaca
Svaka mu cast. 570 kg tesko se danas postize, i gubitak od 230 takodje.
|
_________________ --------------
100010100100001001001011011101010010101010010101000010001001 |
|
| |
|
 |
sansei Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 30 Okt 2007 Poruke: 89 Mesto: Sarajevo

|
|
|
pa covjek uopste nije koracao vezan je za krevet vec dugo godina,cak je i vjezbe u krevetu radio da bi smrsavio,svaka mu cast treba imat volje pa smrsat 230kg.
|
_________________ biti pokoren,a vladati osvajacem- najveca je zenska vrlina! |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|