:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Policiji u Prijedoru pre dva dana prijavljena je kradja mermernog nadgrobnog spomenika sa gradskog groblja Pašinac, a upravnik groblja tvrdi da je spomenik odneo sam kamenorezac zbog neplaćenog duga.
Nakon što je izvesni B.M. prijavio nestanak nadgrobnog spomenika vrednog 4.500 KM (2.250 eura), upravnik groblja Slobodan Golubović kaže da se ne radi o kradji već o zapleni zbog duga.
"Nije reč ni o kakvoj kradji. Spomenik je, koliko ja znam, odneo kamenorezac kojem porodica, koja je spomenik i naručila, nije platila dogovorenu ratu", kazao je Golubović, prenosi "Dnevni Avaz".
List nezvanično saznaje da je ovo prvi slučaj nestanka spomenika na ovakav način na gradskom groblju u Prijedoru, kao i da su kradje nadgrobnih ploča, vaza i cveća na Pašincu sve redje.
(MONDO)
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
i ja bih tako postupio
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|