:: |
| Autor |
Poruka |
EVIL ANGEL Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Okt 2007 Poruke: 154

|
|
Svi muškarci s kojima je djevojka zatrudnjela napustili su je kada su saznali da će roditi...
Argentinka, koja je prvo dijete rodila sa 14 godina a godinu kasnije dobila trojke, ponovo je trudna.
- Srušio mi se svijet kad sam saznala da sam ponovno trudna. A kad su mi rekli da opet čekam trojke, mislila sam da ću umrijeti - rekla je maloljetna majka (16) iz Buenos Airesa.
Svi muškarci s kojima je djevojka zatrudnjela napustili su je kada su saznali da nosi njihovo dijete i ne žele se brinuti ni za nju, ni za djecu. Maloljetnica je završila osnovnu školu, a u srednju nije ni krenula. Kako je stalno trudna, posao nikada nije ni tražila. S djecom živi kod majke, koja jedina radi.
- Siromašni smo i ne znam kako ćemo preživjeti sada kad trebati hraniti još troja gladna usta. Jest ćemo prašinu ili umrijeti - rekla je očajna majka maloljetnice.
Hoze Ovido (Jose), ginekolog 16-godišnje trudnice, iznenađen je što je tako mlada djevojka u kratkom vremenu uspjela dva puta zanijeti trojke. On je pratio djevojčine prve dvije trudnoće, a porodit će je i ovaj put.
- Nikad u svojoj karijeri nisam imao takav slučaj - rekao je ginekolog Ovido te dodao da je maloljetna Argentinka njihova najbolja rodilja.
dNEVNI AVAZ
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|