www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Poginuli momak i devojka!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 01, 2008 1:04 pm    Naslov poruke: Poginuli momak i devojka! Na vrh strane Na dno strane

Predrag Gorčić (25) iz Brestovca i njegova devojka Ivana Cvetković (23) iz Pukovca poginuli su u saobraćajnoj nesreći na putu Niš-Leskovac! Tragedija se dogodila kod mesta Pukovac kada je Gorčić, koji je vozio „alfa romeo", prešao na levu stranu kolovoza i sudario se s kombijem kojim je upravljao Saša Ranđelović (35) iz Malošišta. U direktnom sudaru Predrag i Ivana ostali su na mestu mrtvi, dok je Ranđelović teško povređen.
Stravična saobraćajna nesreća dogodila se u četvrtak, oko 21 čas, u blizini mesta Pukovac. Očevici nesreće kažu da je sudar dva vozila bio toliko silovit da se prasak čuo stotinama metara od mesta udesa, a delovi kola leteli su na sve strane. Od siline udarca delovi „alfa romea" razbacani su na obe strane puta, dok je iz uništenog kombija ispalo nekoliko stotina kilograma voća. Očevici procenjuju da je Gorčić u trenutku sudara vozio brzinom od oko 150 kilometara na čas!
- Bio sam u svojoj kući kad sam čuo prasak i na putu video smrskano vozilo. Prizor je bio stravičan, „alfa romeo" se bukvalno raspao. Nije bilo šanse da putnici u njemu ostanu živi. Udarili su u kombi u kojem je bilo sigurno 1.000 kilograma voća, a od siline udarca ovo vozilo je odbačeno desetak metara s puta. Sigurno je da se „alfa" kretala brzinom većom od 150 kilometara na sat - kaže jedan od očevidaca, koji se zatekao u blizini mesta nesreće.
Jovica Cvetković, otac stradale devojke, kaže da je Ivana kobne večeri bila na ispraćaju sa majkom, ali je kasnije otišla s Predragom.
- Ivana je trenirala fudbal u ženskom fudbalskom klubu „Mašinac", a karijeru je morala da prekine jer se povredila u saobraćajnoj nesreći. Ivanu je udario automobil i tada je povredila nogu. Radila je u komunalnom preduzeću u Pukovcu kao upravnik pijace. Sve što bih zaradio, davao sam za ćerku i sina. Nedavno sam joj kupio auto, još ga nisam otplatio, a evo šta me je sada zadesilo - kaže očajni otac.
Kobne večeri, Jovica je suprugu i ćerku odvezao na ispraćaj u komšiluk. Međutim, Ivana se nije vratila kući.
- Supruga se vratila sa ispraćaja, a Ivana je otišla s Predragom. Taman sam prilegao da se odmorim kada mi je javljeno da je imala saobraćajnu nesreću. Otišao sam u ambulantu u Doljevac, očekujući da je tamo zbrinuta. Međutim, saznao sam da je poginula - priča Jovica.
Tragedija je zavila u crno i porodicu Gorčić. Brestovčani kažu da je Predrag bio dobar i vredan mladić koji je mnogo voleo Ivanu.
- Predrag je radio kao mesar u Leskovcu. Sa Ivanom se zabavljao nekoliko godina. Te večeri je uzeo auto od mlađeg brata Nemanje da bi otišao u Pukovac po Ivanu. Nesreća ga je zadesila u blizini sela - kaže komšija Slaviša Milenković.
Uviđaj na mestu nesreće izvršio je istražni sudija Opštinskog suda u Nišu Aleksandar Teodosić. On kaže da će uzrok nesreće teško biti utvrđen, s obzirom na to da je vozilo u kojem je bilo dvoje mladih potpuno uništeno.
- Nismo uspeli da utvrdimo uzrok nesreće jer je „alfa romeo" bukvalno bio presečen napola. Uzrok nesreće može da bude brza vožnja, ali i tehnička neispravnost vozila. Međutim, veštačenje ispravnosti automobila biće vrlo teško jer od vozila skoro ništa nije ostalo - rekao je Teodosić za Press.
Vozač kombija Saša Ranđelović oporavlja se na Klinici za ortopediju i on nije u životnoj opasnosti.
- Ranđelović je zadobio prelom gornjeg dela butne kosti i ima nekoliko oguljotina i nagnječenja, ali njegov život nije ugrožen - rekao je dr Miloš Stanojlović, zamenik direktora Klinike za ortopediju.

(PRESS)

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 40

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 01, 2008 6:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

o boze sacuvaj, nek im je laka zemlja

EVIL ANGEL
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 12 Okt 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 01, 2008 8:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

...vise policije na putevima......P.I.

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 43

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 01, 2008 9:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Strasno.....Ovo je epidemija,sta je vec jednom....... Sad

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Poginuli momak i devojka! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon