:: |
| Autor |
Poruka |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Prema jednom istraživanju, žene lažu mnogo pametnije i uspešnije od muškaraca, a to se odnosi na sve. Od neverstva, do cena cipela i torbica. „Žensko laganje je nešto kao tehnika preživljavanja, ali one lažu i kako bi dobile nešto što žele”, kaže Suzan Šapiro, autorka knjige „Istina o tome zbog čega žene lažu”. Ona kaže da je dokaz za njene tvrdnje žena koja je u jednoj emisiji televizije Fox pristala da odgovara uz detektor laži. Dvadesetšestogodišnja Loren Kleri u emisiji je priznala da je varala supruga, ali je detektor pokazao da je lagala, pa je na taj način izgubila 200.000 dolara. Na pitanje misli li da je dobra osoba odgovorila je potvrdno. Pokazalo se da je i to bila laž. „To potvrđuje moju teoriju da su žene talentovane za laganje, ali ne toliko da bi prevarile detektor laži”, keže Šapiro.
Ona je intervjuisala 500 žena širom SAD i došla do zanimljivih podataka. Čak 75 odsto žena laže koliko novca troši. Kada kupe skupocenu torbu skinu cenu i lažu koliko su je platile.
Zanimljivo je i da 50 odsto njih laže o majčinskim osećajima tvrdeći da uživaju u deci, a zapravo zavide ženama bez porodice i žude za slobodnim vremenom.
Upozorenje za sve muževe je da je više od 60 odsto žena prevarilo svoje partnere. Žene lažu čak i o osećajima. Jedna tridesetogodišnja manekenka priznala je da je sa starijim muškarcem bila samo zbog novca, a govorila mu je da ga voli.
Savremene žene lažu i zbog takmičenja, poput laganju o plastičnim operacijama, novcu i slično, a lažu čak i same sebe. Šapiro kao primer za to navodi Hilari Klinton, koja je izjavila da je čuvena seks afera njenog supruga politički napad. (FoNet)
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
| |
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Ma, da, baš smo profi
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
prve smo
|
|
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
Zene...to vas je neko slagao
|
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
ha
ucile smo od vas muskaraca
i to smo dobro naucile
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
zmeeya Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 05 Sep 2007 Poruke: 1

|
|
Čime se naše žene ponose.... eee
|
|
|
| |
|
 |
marijana23 <Usne boje vina>

|
Godine: 41
Datum registracije: 06 Mar 2008 Poruke: 14391 Mesto: negdje

|
|
Mi nikad ne lažemo!!
|
|
|
| |
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 46
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
| marijana23 je napisao/la sledeće: | Mi nikad ne lažemo!!  |
a što slaga
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
| |
|
 |
DimitrijeR Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 12 Feb 2008 Poruke: 76

|
|
Voleo bih da je ovo istražianje velika glupost.
Ako je istinito i prikazuje stvarno stanje žena, što bi vas mi muškarci poštovali?
Uglavnom ništa čime bi žene mogle da se ponose.
|
_________________ Of course you're not shy
You don't have to deny love
Hold me, thrill me, kiss me, kill me |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Da znaju da lažu znaju ali imnoge druge stvari bolje rade od nas tako da im ne zameram ipak nie tako lako lagati svakog muškarca.
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|