:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Muškarci koji dele kućne poslove sa svojim izabranicama poboljšavaju sklad u vezi i mogli bi da imaju ispunjeniji seksualni život, pokazali su rezultati jednog američkog istraživanja.
"Što muškarci manje izbegavaju kućne poslove, to su žene srećnije", objasnio je Frans presu Skot Koltrejn, sociolog sa Univerziteta Riversajd u Kaliforniji, koautor studije.
Kada muškarci rade više poslova u kući, žene to shvataju kao jednakost i zadovoljnije su bračnim životom, a samim tim bračni par se ređe sukobljava, navodi se u izveštaju.
Podela kućnih poslova povezana je sa "višim nivoom ispunjenosti u braku", a "ponekad i sa više seksualnih odnosa".
"Žene kažu da ih muževi seksualno više privlače i da ih više vole kada i oni obavljaju poslove u kući", objasnio je Kolman.
On je, međutim, upozorio da povećanje vremena provedenog s decom može da ugrozi bliskost bračnog para, zato što, kako je rekao, "brojni parovi više vremena provode sa decom na uštrb romantičnih trenutaka".
(Beta)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
jerotije rank

|
Godine: 43
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676

|
|
| jecika_84 je napisao/la sledeće: | [
"Što muškarci manje izbegavaju kućne poslove, to su žene srećnije"
|
A sto ih vise izbegavamo, mi smo srecniji.
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
| |
|
 |
DimitrijeR Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 12 Feb 2008 Poruke: 76

|
|
Lepo to zvuči. Ali, ravnopravnosti nema u kućnim poslovima.
Najbolje je da muštakac ide u kupovine, vodi računa da je sve ispravno u domaćinstvu, bavi se fizikalijama, usisava recimo i eventualno uključivanje veš mašine (mrzim mašinu). Sudovi, kuvanje, pranje i peglanje, žena isključivo.
Od prave raspodele, da oboje rade sve i svašta, nema ništa. Samo sistem ovo ti a ovo ja. I mir u kući zagarantovan, svi srećni i zadovoljni.
Ameri i njihova istraživanja, kako zabavno
|
_________________ Of course you're not shy
You don't have to deny love
Hold me, thrill me, kiss me, kill me |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|