:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Ono što je počelo na finalnoj večeri Beovizije kada je Jelena iz grupe "Zana" vratila nagradu za najbolji tekst, nastavila je jedna od najboljih srpskih pevačica Goca Tržan direktnom optužbom na račun Željka Joksimovića da "namešta muzičke festivale u svoju korist"!
"Iako poštujem Željka Joksimovića i kao izvođača i kao autora, moram da kažem da sam pre nekoliko godina doživela istu stvar na festivalu 'Sunčane skale' u Herceg Novom kao što su sada na Beoviziji prošle 'Zana' i Ivana Negativ. Znam da se tada, a verovatno i sada, sto odsto moralo glasati za Željkovu pesmu i da je ona morala da pobedi. Jedan gospodin koji je bio u žiriju ove godine na Beoviziji, ali i te godine u žiriju na hercegnovskom festivalu, kasnije mi je pokazao poruku na mobilnom koju mu je poslao lično Joksimović, a u kojoj je pisalo:'Nemoj da se igraš, znaš za koga treba da glasaš'", izjavila je Goca Tržan za Radio Pingvin, a prenosi "Press".
Ona kaže da se na Beoviziji "unapred određuje pobednik", jer pojedinci na tom i sličnim festivalima ubiraju veliku sumu novca od autorskih prava:
Goca Tržan je izrazila sumnju da je Željko Joksimović, autor pobedničke pesme ovogodišnje Beovizije -"Oro", koju peva Jelena Tomašević, uticao na rad žirija.
"Beovizija je festival na kojem se vrti veoma puno para i, da se ne lažemo, pobednik se unapred zna, a klanovi ubiraju materijalnu korist. Na Beoviziji se ne krve izvođači, već lobiji - Braja, Graja i razni drugi", istakla je Goca Tržan, i iznela još jednu optužbu na račun Joksimovića zbog njegovog planiranog mini šou-programa na Evrosongu, kao njegove treće uloge na najznačajnijem muzičkom takmičenju u Evropi, pored autorske i voditeljske.
"Ne znam zašto će Željko Joksimović imati šou na Evroviziji, pogotovo što čovek nikada nije pobedio, već je bio drugi. Nije mi jasno kojim pravom on može da ima taj šou. To bi trebalo da izvede Marija Šerifović, jer je pobedila na„Evroviziji i dovela je u Beograd, naravno, uz pomoć RTS-a. Sve je potpuno jasno - Željko će u toku tog svog mini šou-programa izvesti četiri, pet pesama. To vam je 300 miliona gledanosti puta autorska prava od šest ili sedam odsto, a sve to se uplaćuje SOKOJ-u, sa kojim je Joksimović veoma blizak, i tu postoje dil i podela novca", jasna je Goca Tržan.
Željko Joksimvić, koji će definitivno bviti jedan od voditelja Pesme Evrovizije, odbacio je tvrdnje o sukobu interesa i tvrdi da ne može da utiče na javnost da glasa za pesmu koju izvodi Jelena Tomašević.
"Marija apsolutno zaslužuje da bude deo programa i to joj niko ne može oduzeti, jer ona je konačno dovela Evrosong u Beograd. Inače, Marija i ja se jako površno poznajemo, mi smo na zdravo-zdravo u prolazu, nikada nismo ni pričali ni sarađivali", rekao je Joksimović.
(MONDO)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
Nivi Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 18 Avg 2005 Poruke: 24

|
|
|
Ajde goco, ne pretjeruj.... I da je tako, ipak je Oro bila najbolja pjesma, pa je i to"namještanje" bilo nepotrebno!
|
|
|
| |
|
 |
basa021 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 45
Datum registracije: 18 Mar 2008 Poruke: 1

|
|
|
Goca je u pravu kada je izjavila da je namesteno jer nije Oro bila najlepsa pesma i na kraju krajeva ove nase Beovizije su postale farsa
|
_________________ basa021 |
|
| |
|
 |
Nivi Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 18 Avg 2005 Poruke: 24

|
|
Joj daj, nije istina, zašto radite DRAMU oko svega!! Pjesma je super, a što je najbitnije, ta Jelena savršeno pjeva!
Joksimović je prije svega profesionalac.
Ne kažem da su njegove pjesme uvijek najbolje,ali šta je je, ova je bila na Beoviziji najbolja.
Ali ...o ukusima se ne raspravlja.
P.S Ako hoćeš videjti katasrofu,pogledaj hrvatsku Doru.
|
|
|
| |
|
 |
Srednjoskolka Odomaćeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 16 Sep 2005 Poruke: 1217 Mesto: CRNA GORA

|
|
|
to goco!!Joksimovic je svucena prepotentna budala
|
_________________ Sveca,pri kojoj je citala knjigu punu iznenadjenja,obmana,jada i zla,planu jasnijom no igda dotla svetloscu,osvetli joj sve sto je pre bilo u mraku,poce puckerati i gasiti se i zauvek se ugasi... |
|
| |
|
 |
M!K! Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 18 Mar 2007 Poruke: 10

|
|
i ja isto mislim kao gocaaa...ipak pesma "oro" nije bas neka
pesma.....mada nije ni bilo toliko ni dobrih pesama....mada ja sam voleo da pobedi pesma"beli jablane" jer je pesma stvarno exxtraaaa
|
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
MA ne verujte nikom svi su isti a Goca je trazila direktan prolazak u finale pa nikom nista
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
Unusally Iskusni član

|
Datum registracije: 19 Feb 2008 Poruke: 829 Mesto: GM

|
|
|
Ne znam sta da kazem Joksimovic se tu najvise uvajdio kako god okrenes najbolja pesma, voditelj, taj sou ne sporim ja da je Jelena otpevala fenomenalno ali nije bas da je pesma naj od naj kako bi trebala da bude i meni je Beli Jablan bolja!
|
_________________ Radim se, a ti?
A to sto mi fali "u" - sta mi vredi rodjen sam sa greskom!!! |
|
| |
|
 |
Bundevica Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 19 Okt 2007 Poruke: 12

|
|
|
Pesma "Oro" nije losa, ali je pesma "Beli jablan" po meni mnogo bolja.
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|