:: |
| Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Maloljetnici na doživotnoj samo u SAD-u
Iako je Vrhovni sud SAD-a ukinuo smrtnu kaznu za maloljetnike 2005. godine, u 19 država još uvijek postoje kazne doživotnog zatvora za osuđenike mlađe od 18 godina. Tako je sveukupno 2225 osoba osuđeno na kaznu doživotnog zatvora za zločine koje su počinili kao maloljetnici, a 73 njih je imalo svega 13 i 14 godina u vrijeme počinjenja zločina.
Reuters
monitor.hr
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
To treba uvesti i kod nas jer više novčane kazne ništa ne znače klincima
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
^iskreno se nadam da se salis
meni je ovo strasno
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
| |
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
salio se, valjda
A ovo je brutalno.
|
|
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
|
A ono, ti koji su osudjeni na dozivotnu sigurno nije zato shto su krali zvake iz prodavnice.
|
|
| |
|
 |
bokiskroz Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Dec 2007 Poruke: 296 Mesto: Beograd

|
|
|
pa jeste, juce su neki klinci kod mene u kraju oko 10 ujutru polupali sve od flasa sto se moglo naci po igralistu koje je namenjeno deci do 10 godina. Dok sam ja izleteo, oni su otisli. Da postoji neka ustanova koja bi im izbacila te ideje iz glave, sigurno bi ih tu strpao. I ne bi mi bilo zao da tu provedu nekoliko godina. Kad vratim film unazad, malo ljudi koje znam su bili takvi idioti.
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|