:: |
| Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
SAD: Profesor biologije potjeran s projekcije kreacionističkog filma
PZ Mayers je biolog i profesor na Sveučilištu Minnesota, a na svom Scienceblogu piše kako mu je, vrlo prikladno, zabranjen ulaz na projekciju kreacionističkog propagandnog filma Expelled: No Intelligence Allowed. "Stajao sam u redu kada mi je prišao policajac i rekao mi da ne mogu ući ... Objasnio mi je kako je producent izričito zatražio da me ne smiju pustiti unutra. Također je rekao i kako ću biti uhapšen ako pokušam ući. Pokušao sam ga uvjeriti da neću stvarati nevolje ... Rekli su mi da odmah moram napustiti zgradu", piše Mayers. "Nemate pojma kako je to urnebesno ... Izdvojili su me i protjerali, ali nisu primijetili mog gosta. Pustili su ga unutra na film, zajedno s mojom suprugom i kćerkom. Pretpostavljam da ga nisu prepoznali. Moj gost je bio... Richard Dawkins." Dawkinsa, najpoznatijeg kao autora knjige Sebični gen, kritičari i mediji odavno nazivaju "Darwinovim rotvajlerom.
monitor.hr
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|