www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ana isprašila Kuznjecovu u finalu Indijan Velsa!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Avram007
..::Darkmen X::..
<b><i>..::Darkmen X::..</i></b>

Godine: 37

Datum registracije: 08 Maj 2005
Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 23, 2008 9:54 pm    Naslov poruke: Ana isprašila Kuznjecovu u finalu Indijan Velsa! Na vrh strane Na dno strane

Naša najbolja teniserka Ana Ivanović savladala je treću igračicu sveta Svetlanu Kuznjecovu rezultatom 2:0 (6:4, 6:3) u finalu turnira u Indijan Velsu čime je stigla do šeste titule u svojoj karijeri, a prve u novoj sezoni.

Prvi set Ana je odigrala sjajno, pa uz odličan servis i paklen forhend nije dozvolila Kuznjecovoj da joj oduzme nijedan servis. Ruskinja je takođe bila ubedljiva na svom servisu i uz nekoliko odličnih ritern udaraca uspevala da u dva navrata spreči brejk naše teniserke. Ana je konačno uspela da u osmom gemu prvog seta napravi brejk pri rezultatu 4:4, da bi potom na svoj servis bez izgubljenog poena stigla do prednosti od 1:0.

Ana je odlično započela i drugi set, povela sa 2:1, ali je onda ruska teniserka dodala gas i stigla do preokreta – 3:2. Blagi pad u igri naše najbolje teniserke srećom nije dugo trajao, pa je Ana na svoj servis stigla do izjednačenja, da bi u sledećem gemu oduzela servis trećoj igračici sveta i povela sa 4:3. Usledio je furiozan servis Ane Ivanović za vođstvo od 5:3, da bi grogiranu protivnicu Ana dokrajčila novim brejkom i velikom pobedom, ukupno petom u poslednjih šest međusobnih duela. Ana Ivanović prvi put je uspela da Kuznjecovu savlada u dva seta, dok je ruska teniserka drugu godinu zaredom zaustavljena u finalu turnira u Indijan Velsu.

Srpska teniserka kojoj će pripasti ček na 332 hiljade dolara zahvalila se protivnici i sjajnim navijačima prilikom dodele trofeja.

"Čestitam Svetlani na sjajnoj borbi i na odlično odrađenom turniru. Meč je bio fantastičan. Želela bih da se zahvalim svim srpskim navijačima koji su me ovde bodrili čak i onda kada buka i glasno navijanje nisu bili dozvoljeni. Za vreme turnira vremenske prilike su bile različite, bilo je čas toplo, čas hladno, ali me publika nikada nije izneverila. Biće mi drago da se ovde vratim i sledeće godine" rekla je Ivanovićeva.

Blic online

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 23, 2008 9:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e samo kad je Maria osvecena Mr. Green

bravo Ana Wink

" I know the way to fuck them all...."

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 43

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 23, 2008 11:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dameski je napisao/la sledeće:

bravo Ana Wink

A meni je krivo sto nije isprasila Maru u finalu. Razz

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 23, 2008 11:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jerotije je napisao/la sledeće:
dameski je napisao/la sledeće:

bravo Ana Wink

A meni je krivo sto nije isprasila Maru u finalu. Razz

bas mi je zao zbog tebe Sad

" I know the way to fuck them all...."

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 24, 2008 10:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka ti cast,ana Very Happy

dambolina
• Nepopravljivi romantik •
<b>• Nepopravljivi romantik •</b>

Datum registracije: 18 Nov 2006
Mesto: •● U tudjoj koži ●•

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 24, 2008 11:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve cestitke Ani! Razz

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Ana isprašila Kuznjecovu u finalu Indijan Velsa! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon