www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Rodžer Federer za Večernje Novosti: "Novak je najbolj
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
*miss jr*
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 08 Feb 2006
Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 28, 2008 2:51 pm    Naslov poruke: Rodžer Federer za Večernje Novosti: "Novak je najbolj Na vrh strane Na dno strane

Predusretljiv kao uvek, najbolji svetski teniser Rodžer Federer je posle intervjua za švajcarski "Blik" pristao da govori i za "Večernje Novosti".

Neprikosnoveni lider ATP liste svestan je, posle lošeg starta sezone zbog mononukleoze, kao i velikih uspeha Novaka Đokovića, da će morati da uloži maksimum napora u odbranu prvog mesta.

- Znam da Novak želi moj tron i zasada je na najboljem putu, ali ni ja još nisam za staro gvožđe, boriću se i pored bolesti koja me muči da što duže budem na tronu - rekao je Federer u ekskluzivnoj izjavi za "Novosti". - Iznenađen sam koliko se Đoković uozbiljio na terenu. Igra fenomenalno i da je trenutno najbolji na svetu dokazuju i poslednji veliki turniri na kojima je na putu do titule pobedio Nadala u Montrealu i Indijan Velsu, a mene u Montrealu i Melburnu. Federer smatra da srpski as ima velike šanse da ga smeni na vrhu ATP liste.

- Đoković ima sve uslove da me nasledi, ali i ja imam ambicija da ostanem broj 1, kao i mnogi drugi teniseri koji takođe žele na moje mesto. U svakom slučaju, od srca čestitam Novaku na dosadašnjim uspesima, ali s nestrpljenjem čekam naš novi susret kako bih mu se revanširao - poručuje vodeći sa ATP liste.

Hteo - ne hteo, Rodžer Federer mora da bude u toku s igrama Novaka Đokovića, ali je zanimljivo da sa verenicom Mirkom Vavrinec, takođe bivšom teniserkom, pomno prati uspehe Ane Ivanović.

- Ponosan sam na "našu" Anu koja je isto kao i ja predstavnik Bazela. Čestitam joj na uspehu u Indijan Velsu i želim joj da se posle Vimbldona popne na prvo mesto VTA liste gde joj je i mesto. Ana ima velikog navijača u mojoj Mirki, koja s velikim žarom prati sve njene mečeve - kaže Federer.

Federovic

Rodzer Federer je veliki ljubitelj fudbala i navijač višestrukog prvaka Švajcarske Bazela.

- Znate, mi iz Bazela smo veliki navijači svih koji se prezivaju na "ić". U fudbalskom klubu uvek ima po sedam-osam igrača sa vaših prostora i doneli su nam mnogo titula. Lično, veliki sam ljubitelj fudbala i volim da gledam Srbe Ergića, Kuzmanovića i Perovića, kao i Hrvate Petrića i Smiljanića i druge.

(http://www.novak-djokovic.com/)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Rodžer Federer za Večernje Novosti: "Novak je najbolj Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon