:: |
Autor |
Poruka |
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

|
|
Predusretljiv kao uvek, najbolji svetski teniser Rodžer Federer je posle intervjua za švajcarski "Blik" pristao da govori i za "Večernje Novosti".
Neprikosnoveni lider ATP liste svestan je, posle lošeg starta sezone zbog mononukleoze, kao i velikih uspeha Novaka Đokovića, da će morati da uloži maksimum napora u odbranu prvog mesta.
- Znam da Novak želi moj tron i zasada je na najboljem putu, ali ni ja još nisam za staro gvožđe, boriću se i pored bolesti koja me muči da što duže budem na tronu - rekao je Federer u ekskluzivnoj izjavi za "Novosti". - Iznenađen sam koliko se Đoković uozbiljio na terenu. Igra fenomenalno i da je trenutno najbolji na svetu dokazuju i poslednji veliki turniri na kojima je na putu do titule pobedio Nadala u Montrealu i Indijan Velsu, a mene u Montrealu i Melburnu. Federer smatra da srpski as ima velike šanse da ga smeni na vrhu ATP liste.
- Đoković ima sve uslove da me nasledi, ali i ja imam ambicija da ostanem broj 1, kao i mnogi drugi teniseri koji takođe žele na moje mesto. U svakom slučaju, od srca čestitam Novaku na dosadašnjim uspesima, ali s nestrpljenjem čekam naš novi susret kako bih mu se revanširao - poručuje vodeći sa ATP liste.
Hteo - ne hteo, Rodžer Federer mora da bude u toku s igrama Novaka Đokovića, ali je zanimljivo da sa verenicom Mirkom Vavrinec, takođe bivšom teniserkom, pomno prati uspehe Ane Ivanović.
- Ponosan sam na "našu" Anu koja je isto kao i ja predstavnik Bazela. Čestitam joj na uspehu u Indijan Velsu i želim joj da se posle Vimbldona popne na prvo mesto VTA liste gde joj je i mesto. Ana ima velikog navijača u mojoj Mirki, koja s velikim žarom prati sve njene mečeve - kaže Federer.
Federovic
Rodzer Federer je veliki ljubitelj fudbala i navijač višestrukog prvaka Švajcarske Bazela.
- Znate, mi iz Bazela smo veliki navijači svih koji se prezivaju na "ić". U fudbalskom klubu uvek ima po sedam-osam igrača sa vaših prostora i doneli su nam mnogo titula. Lično, veliki sam ljubitelj fudbala i volim da gledam Srbe Ergića, Kuzmanovića i Perovića, kao i Hrvate Petrića i Smiljanića i druge.
(http://www.novak-djokovic.com/)
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|