:: |
Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Osoba koja je imala tiket za loto koji donosi 6,9 miliona funti, nije se do isteka roka pojavila da podigne novac, saopštila je britanska nacionalna lutrija. Vlasnik listića Juromilions, sa brojevima 22, 30, 34, 35, 44 i rezervnim brojevima 4 i 5, uplatio je loto 28. septembra u Devonu, i imao je rok od 180 dana za podizanje premije. Rok je istekao u sredu popodne, po završetku radnog vremena. Pošto se niko nije pojavio da podigne dobitak, novac, sa pripadajućom kamatom, otići će u humanitarne svrhe.
(Beta)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
možda je taj neko umro od sreće ko bi ga znao
|
_________________ NO COMENT |
|
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
To se desavalo i ovde.......
|
|
|
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
180 dana i da se niko nije javio .. hm .. to mi je bas nesto malo cudno .. al kao sto rece dacha .. ko zna gde je taj zavrsio .. mozda je covek, nedaj Boze, umro od srece a da niko to nije ni znao .. ili se pak mozda taj tiket bacio i ne znajuci da je bio srecni
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
 |
SaSk!ca Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 31
Datum registracije: 21 Feb 2008 Poruke: 13

|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|