www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Sat pre suđenja zbog seksa sa maloletnikom ponovila isto de
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 41

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 08, 2008 11:13 am    Naslov poruke: Sat pre suđenja zbog seksa sa maloletnikom ponovila isto de Na vrh strane Na dno strane

Tridesetjednogodišnja Džejmi Fos iz Vašingtona mogla bi ostatak života da provede u zatvoru nakon što je samo sat vremena pre početka suđenja zbog seksa sa maloletnikom ponovila isto krivično delo sa istim petnastogodišnjakom. Džejmi je prošle godine bila uhapšena kada je dokazano da je održavala seksualne odnose sa 16 godina mlađim momkom, ali je uz kauciju i potpisanu izjavu da mu se više neće približavati puštena da se brani sa slobode. Ročište je bilo zakazano za petak, a desilo se da policija tog dana krene u potragu za Džejminim ljubavnikom zbog sumnje da je umešan u neku krađu. Pošto ga nisu pronašli ni u školi ni kod kuće, otišli su do Džejmine kuće. Dečaka su pronašli u krevetu, a Džejmi se spremala za odlazak na suđenje. Lekar je bez problema utvrdio da su imali seksulani odnos, pa Džejmi sada ogovara i za kršenje uslovne slobode i za ponovljeno krivično delo. Ako bude proglašena krivom, što je gotovo izvesno, čeka je do 40 godina zatvora po svakoj tački optužnice.

(Blic, FoNet)

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 09, 2008 12:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bar nece imati problema sa seksom u narednih 40 godina

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 41

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 09, 2008 3:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A sta je u tome lose sto je zena imala seksualni odnos sa momkom za koga, verovatno, ima nekiih osecanja ..

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 09, 2008 7:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
A sta je u tome lose sto je zena imala seksualni odnos sa momkom za koga, verovatno, ima nekiih osecanja ..

slazem se, naravno.

Vidis kakvi, unistavaju joj srecu.

Dedda
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 18 Feb 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 09, 2008 11:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

...ако је њима лепо онда ОК...

Make me believe that this place isn't plagued by the poison in me
Help me decide if my fire will burn out before you can breathe
Breathe into me"

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Sat pre suđenja zbog seksa sa maloletnikom ponovila isto de Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon