:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Tridesetjednogodišnja Džejmi Fos iz Vašingtona mogla bi ostatak života da provede u zatvoru nakon što je samo sat vremena pre početka suđenja zbog seksa sa maloletnikom ponovila isto krivično delo sa istim petnastogodišnjakom. Džejmi je prošle godine bila uhapšena kada je dokazano da je održavala seksualne odnose sa 16 godina mlađim momkom, ali je uz kauciju i potpisanu izjavu da mu se više neće približavati puštena da se brani sa slobode. Ročište je bilo zakazano za petak, a desilo se da policija tog dana krene u potragu za Džejminim ljubavnikom zbog sumnje da je umešan u neku krađu. Pošto ga nisu pronašli ni u školi ni kod kuće, otišli su do Džejmine kuće. Dečaka su pronašli u krevetu, a Džejmi se spremala za odlazak na suđenje. Lekar je bez problema utvrdio da su imali seksulani odnos, pa Džejmi sada ogovara i za kršenje uslovne slobode i za ponovljeno krivično delo. Ako bude proglašena krivom, što je gotovo izvesno, čeka je do 40 godina zatvora po svakoj tački optužnice.
(Blic, FoNet)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Bar nece imati problema sa seksom u narednih 40 godina
|
|
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
A sta je u tome lose sto je zena imala seksualni odnos sa momkom za koga, verovatno, ima nekiih osecanja ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
| Citat: | | A sta je u tome lose sto je zena imala seksualni odnos sa momkom za koga, verovatno, ima nekiih osecanja .. |
slazem se, naravno.
Vidis kakvi, unistavaju joj srecu.
|
|
|
| |
|
 |
Dedda Dobro upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Feb 2008 Poruke: 516

|
|
|
...ако је њима лепо онда ОК...
|
_________________ "Now it's my time
It's my time to dream
Dream of the skies
Make me believe that this place isn't plagued by the poison in me
Help me decide if my fire will burn out before you can breathe
Breathe into me" |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|