:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Dvoje pripadnika sekte Prava ruska pravoslavna crkva umrli su u pećini u ruskom regionu Penza, u koju su se zajedno sa istomišljenicima zatvorili u oktobru prošle godine. Informaciju koja nije zvanično potvrđena izneo je novinarima Vitali Nedogon, član sekte koji je sa većinom članova sekte ipak napustio skrovište pre nekoliko nedelja. Razlog za odlazak iz pećine 24 ljudi, uključujući i četvoro dece, bilo je obrušavanje svoda usled obilnih kiša.
Nedogon, za koga se smatra da je glavni autoritet u toj grupi koja očekuje smak sveta u maju ove godine, izjavio je da je dvoje preminulih zakopano u pećini. Razlog smrti jednog člana je bolest rak, dok je članica sekte beloruskog porekla umrla „usled posta“. Vlasti regiona Penza tek treba da utvrde činjenice.
„Primili smo k znanju tu informaciju. Da bi mogli da je potvrdimo, smrt dvoje članova sekte moraće zvanično da se ustanovi, a to će biti moguće tek kada i preostala grupa napusti pećinu“, izjavio je Anton Šaronov, portparol vlasti ruskog regiona, koji se nalazi oko 650 kilometara jugoistočno od Moskve.
Pretpostavlja se da je u zemunici ostalo još 11 pripadnika sekte. Lider sekte 43-godišnji Pjotr Kuznjecov ili otac Pjotr, primljen je u bolnicu prošle srede sa povredama glave koje su navodno bile posledice pokušaja samoubistva. On je sebe proglasio za proroka, a poslednjih godina uspeo je da privuče veliki broj sledbenika širom Rusije i Belorusije. Jedan deo njih zatvorio se u pećinu zaveden njegovim učenjem, a sam lider nije pošao s njima.
(Blic)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
| jecika_84 je napisao/la sledeće: | | Jedan deo njih zatvorio se u pećinu zaveden njegovim učenjem, a sam lider nije pošao s njima. |
Pametan čovek. Ne druži se sa budalama.
Sedi kući i gleda TV dok ovi čekaju smak sveta...
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
Pretpostavljam da je to epilog ove teme: http://www.domaci.de/viewtopic.php?p=2122288#2122288
Elem ko shto sam tada rekao taku cu i sada (po drugi put citiram tu svoju recenicu ):
| Citat: | | prete masovnim samoubistvom? Pa nek se ubiju, ko ih j*b* kad sami ne misle na sebe |
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Očigledno da nije izabrao dobar način za umiranje ali nikada nije kasno da nauči
|
|
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Svasta .. cekali smak sveta i umrli .. pa .. zar je bilo poente cekati kako bi na kraju umrli i ovako i onako ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|