:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Britanac Dejv Hili postao je treća osoba na svetu koja je postigla izuzetan uspeh – istrčao je sedam maratona za sedam dana na sedam kontinenata, prenose strani mediji.
"Ja sam prva slepa osoba kojoj je ovo uspelo. Bila je to fantastična avantura koju ću još dugo prepričavati," izjavio je Hili.
On je istrčao ukupno 295 kilometara za oko 168 sati, a zajedno sa njim je trčao vodič koji mu je pomagao.
Tokom samo jedne nedelje Hili je trčao na Foklandskim ostrvima, u Rio de Žaneiru , Los Anđelesu, Sidneju, Dubaiju, Tunisu i Londonu, u cilju skupljanja novca za pse vodiče. Hili kaže da je hteo da podigne svest o zarazama koje dovode do slepila i oštećenja vida.
Slepi maratonac istrčao je londonski maraton za pet sati i 20 minuta, a na finišu su ga dočekale supruga Debi i ćerke Džordži Li i Grejs.
(Blic)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
E to se zove životna snaga. Svaka čast, to je dokaz da su i ljudi sa hendikepom sposobni za mnoge stvari
|
|
|
| |
|
 |
bokiskroz Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Dec 2007 Poruke: 296 Mesto: Beograd

|
|
|
Sve pohvale i sa moje strane, zaista.
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|