:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Naš najlepši poznati par, pevačica Nataša Bekvalac i vaterpolista Danilo Ikodinović, nedavno je završio fotografisanje za novu reklamnu kampanju prestižnog brenda veša „Extreme Intimo“. Linija ovog donjeg rublja, koji reklamiraju Nataša i Dača, zove se „Savršena ljubav. Ništa ispod toga“.
- Deo sam javnog života. Fotografisanje, poziranje, snimanje... deo su mog posla i uvek sam svemu tome prilazila veoma profesionalno. Tako je i sa kampanjom koju sa Danilom radim za „Extreme Intimo“ - izjavila je Nataša Bekvalac u jednom intervjuu za „Blic“, a za magazin „Stori“ je navela da joj je veoma drago što se na slikama vidi njena i Dačina iskrena emocija koju jedno prema drugom osećaju.
- Na fotografisanju je bilo izuzetno zabavno. Veoma mi je drago što je naša iskrena emocija prepoznatljiva - kaže Nataša.
Danilo Ikodinović, koji već dve godine radi kao model za „Extreme Intimo“, naveo je da se na snimanjima oseća sasvim komotno.
- Od starta se na snimanjima osećam komotno, jer su nama, vaterpolistima, dresovi, zapravo gaćice - rekao je Dača za „Stori“.
Osim slika, reklama i bilborda na kojima Nataša i Dača poziraju u izazovnim pozama, svi ljubitelji vaterpola Daču će od sada moći da gledaju kako igra za klub Jadran iz Herceg Novog, dok će Nataša izdati novi album.
- Dugo me nije bilo na muzičkoj sceni i imala sam veliko opravdanje za to. To je bila pauza na profesionalnom nivou, a posvetila sam je svom privatnom životu. Posle udaje za Danila, usledila je trudnoća, pa Hanino rođenje... - izjavila je Nataša u intervjuu za „Blic“ i dodala da nakon izlaska albuma, kreće na turneju.
- Nakon izdavanja albuma, kreće velika turneja po zemlji i inostranstvu, a moja velika želja je da se sve završi u Beogradu.
(Blic)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Bogami, imaće šta i da se vidi
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
|
To sam i procitala danas,ma lep su par
|
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Pa sirotinja su da zarade malo para da prežive (koje gluposti)
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|