:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Dvojica Britanaca proglašeni su krivim za maltetiranje jednog delfina, tokom noćnog kupanja u Lamanšu na koje su se odlučili posle dobro zalivene večeri.
Majkl Džuks (27) i Danijel Bak (26) osuđeni svaki na po 120 sati društveno korisnog rada i globu od po 350 funti (330 evra). Sud u Duvru, na jugoistoku Engleske, ocenio je da su namerno i/ili bez razmišljanja uznemiravali neku divlju životinju - u ovom slučaju delfina Dejva koji je lokalna turistička atrakcija - kad su pred zoru, posle mnogo popijenog pića, odlučili da se osveže kupanjem.
Optuženi su tokom suđenja ispričali da su bili uvereni da se i delfin "zabavljao" koliko i oni.
(Blic)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
bokiskroz Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Dec 2007 Poruke: 296 Mesto: Beograd

|
|
|
Jooooooj, zivote... Volim ja zivotinje i sve to, ali da zivotinja u nekim slucajevima ima vise prava nego covek, pa to mi je ... Kako su oni delfina uznemirili, to mi zaista nije jasno... Delfin je zivotinja koja je drustvena.
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|