Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
Jupiiii, uspešno teku pripreme za svadbu veka, a plesačice su već uvežbale koreografiju za udarnu numeru.
panjabi mc
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
Evo ja ti jos dajem reci iz pesme "Kakvu zenu imam, bolje da je nemam"
A sad moja autobiografska kompozicija, joj
Kakvu zenu imam bolje da je nemam
a kakva je lepa to mi sada smeta
Ref.
Jao, sta mi radi, jao sta mi radi
pa mi dusu vadi, pa mi dusu vadi
oci zelene i njen vitki stas
i napravice veliki belaj
Udata je bila ja to nisam znao
a za njome place jedno dete malo
Ref.
Ali jednog dana, eto ti belaja
na ulici stalo jedno dete malo
pa je majku zvalo, pa je majku zvalo
Ref.
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."*
Lane86 ~The last lady~
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
Sekice moja,
da li na sreću ili nesreću, nisam imala prilike probati tvoje kulinarske "akrobacije", ali s' obzirom da znam da za sve imaš stila... ondaK sam odlučila da podelim ovo sa tobom... Nadam se da voliš ovaj kolačić... Zovu ga "Rafaelo kuglice"... ako si čula za njih... Uživaj...
P.S. Ako uspe... slobodno pozovi... rado ću ti pomoći u degustaciji... Za šta služe seke...
s kojom sam ovdje proveo mnogo prijatnih trenutaka...kao i svi ostali s kim je slovce makar jedno razmijenila....i drago mi je sto se ponovo vratila medju nas..tracare...
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane...
velociraptor Banovan!
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
Ako se cvecu poklanja cvece, onda Snežani Snežana.
Logično, Snežana za Snežanu!
Za Snezanu kultna pesma Juznog Vetra i svirač koji će im na svadbi svirati blok narodnih pesama u pauzi kad Panjabi mc ide do toaleta i sedne da prezalogaji nesto.
I to ne bilo kakav svirač, ne bilo kakav, pravi onaj svadbarski.
Jedva je pristao da svira na svadbi jer vec ima u to vreme zakazano x svirki, ali mi je rekao " Ako je za Pasenoga i svastiku, odlozicu sve svirke, toliko mogu da uradim za tebe'.
Obrati paznju na levu ruku ---> Prsten pecatnjak!!!
bonus poklon --->Sve je postalo pepeo i dim.
Snežana
Boky ¤ The King of Kolo ¤
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
Posle svega i svačega .. odlučio sam da ti pošaljem jednu sliku .. a ti skontaj zašto ...
Nocna morice Evo me navratih, izgleda je malo bilo Bezim, odnosno ne nego bolje da ne pricam vise, dosta sam pricala Poljupciiii lete od nas pravo do tebe
Za sada spremila caj a za kasnije se gledamo
velociraptor Banovan!
Pozzz svajo, sta ima, moze li se? Sta bi od svadbe veka? Tresla se gora , rodio se mish!
Prinove? Jel prinova na putu ili cete i vas dvoje , kao verno zence i ja da usvojite nekog sa foruma?
pozzz tebi i paji i kao poklon insert iz jednog kultnog filma.
Ovo je prvi ozbiljniji scenario Quentina Tarantina, prodao ga je za mizerne pare da bi mogao da snimi svoje filmsko prvence. Prodao i pokajao!
Film koji se snima jednom u karijeri!
Nesto mi poznat ovaj negativac, neko je na forumu imao avatar sa ovim tipom.
negativac Drexl
anchi22 •• 20:01 ••
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
Nocna morice, ja toliko brbljam da mi je ponestalo reci zelim ti dobro jutro nadam se da si koju policu napunila ako nisi neka nisi
Eh i da stize ti "slatkis" uz to i Go,Diego,Go imas upustva tako da uzivajte a mene pustite da odmaram
E sad pusti se ograde i tih zavrzlama necu vise dosta se napricah,,, saljeMO reku poljubacaa
Uz poljupce ide i hug
i na kraju valja jedna kavica
sweetlady ..femme fatale..la vraie..
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji
Kako mi je "pala" ova ideja na pamet da dodjem i javim ti se u tvom kutku nemam pojma Sta ti reci osim uvek sam tu da pomognem
Uskoro ce priroda izgledati ovako
Ja ti savetujem da pratis ove tragove
I naci ces nesto ovakvo
Ostani nam uvek takva dostojna sebi, tako originalna i nocna morica
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
Hvala svima koji su svratili i to punih ruku, mada volela bih ja vas i bez poklona (da, da kako da ne ). Delim sve poklone sa vama tako da uzivajte u poslasticama i dobroj muzici Zete, prinova ce bar kod mene morati malo da saceka, jos sam ja mlada za to a i dovoljno je sto ste ti i sekana prosirili porodicu, ja cu malo kasnije I meni je poznat ovaj pozitivac i drago mi je da je i on svratio
Anchi ja cu nauciti slatkisa da su bolji Bambi i Maza i Lunja, kakav Diego, on nije ni za policu
Zlatna ribice, ovaj slatka (NLO) ovo danas nije bilo humano Da, da... padao je sneg, jos nije bas ovako belo, ali polako, ima vremena po dogovoru praticu neke tragove, mozda cak i kamencice, a onda cemo videti sta ce ispasti na kraju, ovaj zekan ce se vec negde sakriti od zime vazno da je moja vilica na mestu
_________________ "...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."
anchi22 •• 20:01 ••
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
Najdraza Morice
Ja poravnila u 'vako sitne sate i ne mislim begat na spavanje al nije da nista ne radim vec sam tebi u poseti dosla
"Znas kako .... " lalalala Budi mi uvek raspolozena, s osmehom na licu, pusti se onog viska na skali jedi slatkosti mada ne treba ionako si slatka i bez toga
Sta ti da ti kazem vec ono sto znas (opet ja isto ) odnosno imam porucit jedno: "ni u snu" ako ne znas sta mislim sto cisto sumnjam, pitaj
Ljubim te punooo i sta jos... pa sta, pa sta pa cujemo se Umalo zaboravih... Poljupcima se pridruzuje slatkiss, pucaju na sve strane
Posto ne volis kavu, evo stize caj
A vidi ti ovih sjatkisa,,, pa eto dok pijes caj bar da se nasmesis
bLackLady ►∞ bLack eviL witch ∞◄
Godine: 45
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 13735 Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...
Ženče moje ubavo,
navratih i ja, da ostavim trag tamo gde mi je lepo
Sa se vervatno očekuje da je tebe hvalim ali ne...
Nekad su reči suvišne
a ti znaš za šta
_________________ Ko voli, nek izvoli... ali ne garantujem za vašu bezbednost...
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma