Morice gde si ti nema te vec dugooooooo e pa kad budes tu da znas da nedostajes
Jao ovo mi se bas svidja, da ne trosim reci ovo mnogo kaze
SaljemO ti more, brdo, reku poljubaca ajd ocekujem te ubrzo i u skorije vreme...
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
Pa vas dve ste skroz pukle... i to bez mene
Anchi "znas kako sreco..." u snu ili ne, videcemo ali hvala za sve ovo, kako iz posta na prethodnoj strani, tako i za ovo iznad, iako ja mislim da malo preterujes u hvalisanju mene E ja na one reke, recice, mora... uzvracam vodopadom poljubaca nesto kao Nijagarini vodopadi Veeeeeeeeliki poseban poljubac ide za slatkisa
Jaoooooooooooooo vidi "mog muzica" sto ostavlja tragove Ajde da ne trosimo reci hvale, ljudi ce svasta pomisliti a ono poslednje... nema na cemu, uvek Ako je ostalo nesto da nisam rekla, to cemo resiti kad me odvedes na Karibe Leti kisa poljubaca
_________________ "...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."
Jejaorka ~Angel azul~
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404
Omiljena tetkina ludačo , samo za tebe iz pravca tetkine kuhinje...
U svijetu tajni mi nismo sami...
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
Ovo se zove mito i korupcija Hmmmm ajde tetkice kad si bila ovako zlatna, teca ce dobiti jedan slobodan vikend u sledecem kvartalu, ostale mora da rinta ovde Volim i ja vas, ovako porodicno
Hvala za torticu, pun pogodak
_________________ "...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."
anchi22 •• 20:01 ••
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
Najdraza morice, dosla sam ti u poseti al nisam istim povodom s kojim si i ti dosla al dobro bolje da cutim
Nemoj da te iznenade ovolike poruke, al nisam znala koju sta kako i eto sve redom
Reci jesu suvisne al ipak se ne moze ni cutati
Ajmo sa porukicama
I opet
I jos nesto
Posto sam se raspisala da dodam jos nesto po nesto
I jos da ne zaboravim saljemO poljupce al nek bude vise od vodopada
slatka_sanerka Anđeo s greškom
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
anchi22 - sve sto bih rekla, rekla sam u tvom kutku pre par dana, ako ti nesto nije jasno znas gde da se javis Uzvracam vodopade ma i vise od vodopada poljubaca tebi i malom slatkisu
slatka_sanerka - slika govori hiljadu reci
Bojan_kralj ~Angel azul~
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina
Evo zato sto si me skrivala teca daruje puno islera i rafaelo kuglica
_________________ Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !
Jejaorka ~Angel azul~
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404
Vako , kuglice ne volem, tako ih ostavljam tebi
al ove išlere....mmmm... ostaviću ti dva da probaš , ostalo zaplenjujem za mene i teču
ajd, ljubi te tetka
U svijetu tajni mi nismo sami...
anchi22 •• 20:01 ••
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
Moriceeee a sta sad aaaaaaa jos nesto da bude "crystal clear"... GRESIS i necu da cujem nista slicno ikad jer znas kako je zapravo zato nemoj da zezas i da mi masiras zivce neko te obozava lalalallalalla pogadjaj ko ...
Evo 3 zelje
I really mean it
Zar nije tako
Uz ovo saljemO i moree poljubaca
erilla ~kuin lumihiutale~
Datum registracije: 24 Apr 2007 Poruke: 11947
Moras i ti da imas ovo
Nisu jos odlucili gde ce za Novu Godinu, mislim nije to Nista Grozno, ali kad niko Nije Glavni ... ustvari htela sam ti reci da se pazi Novogodisnjih Gromova, opasno je ovo vreme, a i Nenormalni Goran je rekao No Guns
E da, izvadila sam iz auta, pa da te pitam, jesu li lepe ili sam pogresila?
_________________ I dižem glavu gore, kao ratnik što ide u boj. Dok vetar šiba u lice, ja odlazim stari moj ...
velociraptor Banovan!
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
Ovako...
Bio je u ovoj temi zeko, a sad dolazi zeto(nja).
Bicu kontrekan( je l' se tako kaze, mislim da tako pise u Vukajliji).
Braca mogu da se vole i ne vole, zet sa tastom i tastom ne mora da prica, pashenozi mogu i da se pobiju, ali svastika... Svastika je zetu naj drug, a on njoj naj drugarica. Vazda bilo, a protiv obicaja se nemre!
Za njih si skorpijica,
sekana, snezha i maya,
samo meni si svastika,
samo raptoru si svaja.
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma