Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
A od pašenoga cockta!!!
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
_________________ "...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."
jbstapar [Caliente con el fuego]
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
Evo da ne odugovlacim, jer znam da ces me posle zahebavati!
Nego kako se mi ono bese upoznasmo?
Da, da.....narucivala sam pesme preko msn-ja.
Eto, i dan - danas se gotivimo s tim..da me stalno zahebavas! But that's you! Navikla sam
Jeste da nisi tako cesto na msn-ju ko pre, jer si vredni streber, ali opet......
Ona tuca sa jastucima i dalje ostaje..ja pobedjujem!
Evo jos za tebe...
Vooooooooooooooliiim*
erilla ~kuin lumihiutale~
Datum registracije: 24 Apr 2007 Poruke: 11947
Obamu nisam mogla da ti donesem, ne znam kakvu zastavu ima Bolivija a i za šljivovicu si premlad zato od mene dobijaš .... leskovački roštilj I to dobro začinjen
I kuvari su tvoji
_________________ I dižem glavu gore, kao ratnik što ide u boj. Dok vetar šiba u lice, ja odlazim stari moj ...
Boky ¤ The King of Kolo ¤
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
Fudbaler,
Samo reko da te pozdravim i da ti poželim puno sreće tokom ostatka sezone
Eeeeee posto vidim da se niko nije setio, evo ja da donesem
I kupovni i domaci
Samo nemoj da se udavis u njima
_________________ Lutko, ja sam rešen da večno s' tobom plešem...
bLackLady ►∞ bLack eviL witch ∞◄
Godine: 45
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 13735 Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...
Da si nenormalan i neozbiljan, jesi
Da si dobar, i pravi laf, jesi
Da ćeš se nekada promeniti, nećeš (da se nisi usudio)
Da te volem, tak čupavog i ušatog, volem bre (uz izvinjenje na ljubičastu zečicu, ovo je ona ljubav što ne mrsi konce)
Aj pa tako, dosta od ja
_________________ Ko voli, nek izvoli... ali ne garantujem za vašu bezbednost...
anchi22 •• 20:01 ••
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
Pozdraviii pravo iz New Yorka
Eto nesto izaberi
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
Iako je dan gotov... ipak srecan nas praznik
_________________ "...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."
Jejaorka ~Angel azul~
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404
samo da kažem da čekam reprizu
U svijetu tajni mi nismo sami...
velociraptor Banovan!
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
Zasto ti nikad meni ne ispunjavas muzicke zelje. Vasa uzbekistanska muzika i arlaukanje moze da se vrti na domacem.de ,a predivan folklor Kazahstana ne moze. Interesnatno!
Evo i mene ovde, da dusmani ne kazu kako ne pricam sa pasenogom, kako se , daleko bilo, mrzimo. A ovo za muziku stoji.
Spinoz... Sorry...Pajo, kako ti uredjujes vilozoviju, da ti poklonim nesto , jedan citat nepismenog coveka, trgovca stokom i vodje 2. srpskog ustanka ( hahaha , znas na koga mislim). Da ti poklonim, a ti to negde ubaci tamo u tvoj vilozoski kutak, pa razmisli da li je to sto je on rekao istina ili budalastina. A znas i sam ... Zatekao je Srbiju u rasulu, u totalnom rasulu, a ostavio je iza sebe zemlju koja je na nesto licila.
Jesu njega pljuvali , jer je bio malo opicen i ubio kuma ( a taj kum je pre toga njemu otrovao brata), ali da je bio sposoban covek i da je bio mudar, to stoji. Imao onu seljacku inteligenciju, sto se ne moze dobiti knjigama, nego je ili imas ili nemas. Ili ti da Bog ili dzaba i skole i literatura.
Mnogo toga sto je rekao ispostavilo se tacnim i jedinim mogucim resenjem, a kad su u pitanju zene ( na koje je bio itekako slab, povaljivao sve sto je stigao), e o njima je rekao vise puta:
Zena je kao i zemlja- onoga ko je otme. Zena nikad nije niti moze biti necije trajne vlasnistvo!
Sunce mu blesavo, da znas da je imao pravo. I nepismen i prost i zatucan, ali tu je bio u pravu. Cudo jedno sta je seljacka inteligencija!
Pajo, vidi sta vodka uradi od co'eka, od onakvog co'eka!
p.s. A sarmu sam pojeo, kad ti neces -ima ko hoce.
Iliti kad nece neco, hoce hoco!
ex srednji stalez
-malecka- ~Plava Princeza~
Datum registracije: 19 Jun 2008 Poruke: 5840 Mesto: Beogradski kej..
Alex, eve ti ga mali Zecov da ga cuvas, i da se druzi sa tvojim plavookim Zecititisom..
Pozdrav!
_________________ "Toliko je bilo u životu stvari kojih smo se plašili.. A nije trebalo.. Trebalo je živeti.."
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma